Språkresor i Galway, Irland

Galway är en idealisk stad att studera engelska i, långt från de stora städernas centrum. Staden ligger bara tre timmar från Dublin och är en modern universitetsstad som svämmar över av intressanta platser att upptäcka.

Se vårt urval av skolor - Galway

Du kommer snabbt att förföras av charmen hos västkustens klippiga landskap och på sommaren av stränderna i förorten Salthill, som är idealisk om du vill ta det lugnt. Innerstaden med sina små gränder och många butiker är lätt att upptäcka till fots. Här finns all charm hos en stad med ett intressant historiskt förflutet som bara väntar på att upptäckas. Galway är den keltiska historiens huvudstad och är mycket rik på musik, teater och litteratur. För att få kontakt med den irländska själen finns det inget bättre sätt än att tillbringa en kväll på någon av alla restauranger, traditionella pubar eller diskotek i innerstaden. Tycker du om fantastiska landskap och keltiska legender är Galway staden för dig!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.