Språkresor i Beijing, Kina

Beijing (Peking) är en monumental stad, inte bara på grund av sin storlek och sin enorma befolkning (över 12 miljoner invånare), men också tack vare de kulturella rikedomar som gör att huvudstaden bokstavligen svämmar över av historia. Den är helt enkelt fantastiskt spännande.

Se vårt urval av skolor - Beijing

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger nära China Central Place, ett ultramodernt komplex med hotell, affärer, banker...

  Från 5728 SEK
  555 EUR för 2 veckor
Stadens centrala delar är utformade efter uppdelningen mellan de kinesiska och de tatariska delarna, med den kejserliga staden i centrum. Denna omsluts av den förbjudna staden, som tidigare var reserverad för den kejserliga familjen, men som idag är museum. I den gamla delen av staden döljs traditionella hus bakom portarna och i de gamla gränderna, ”hutongerna”, som löper längs med den förbjudna staden. Det mest bekväma och praktiska sättet att upptäcka alla sevärdheter som staden har att erbjuda är förmodligen med cykeltaxi. När du vill ta en paus från den enorma mänskliga myrstack som Beijing utgör kan du ta någon av de 140 busslinjerna eller 60 000 taxibilarna och sedan njuta av en stunds avkoppling i den mycket vackra Zhongshanparken.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.