ESL Junior Language Courses Bath University campus 13 17

Bath University Campus (13-17)

Bath University Campus (13-17)

(30/6 - 4/8 2024)

Detta sommarcampus ligger på det pittoreska University of Baths område. Kombinera alla typer av idrott som ridning, golf eller det allmänna aktivitetsprogrammet med din språkresa till Bath. Om du väljer ridning, teater eller golf får du 12 timmar per vecka för att utveckla din hobby i en totalt engelsk miljö ledda av ridexperter och golfproffs, eller väljer du det allmänna aktivitetsprogrammet som är fullt av roliga sporter. Både stallet och golfbanan ligger inom kort gångavstånd från residenset. Varje vecka kommer du att ha dynamiska lektioner i engelska språket, som ges av lättsamma och erfarna lärare. Upptäck England på halvdags- och heldagsutflykterna varje vecka - det finns verkligen något för var och en!

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Bath University Campus (13-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Toppmoderna boenden och skolanläggningar
  • En stor blandning av studenternas nationaliteter, vilket betyder att det finns många möjligheter att träna din engelska
  • Fantastiska nöjesfaciliteter på plats inklusive ett diskotek och en biograf med 350 sittplatser

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Kina
      Italien
      Israel
      Japan
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence bath university campus

Du bor på ett studentresidens på universitetets härliga campus, där också kurscentret och matsalen befinner sig. Du bor i bekvämt enkelrum med delat badrum, men det finns även rum med privat badrum på begäran. För att säkra studenternas trygghet har residenset tillsyn dygnet runt. Frukost, lunch och middag serveras i matsalen, utom vid utflykter då studenterna får med sig lunchkorg. Under fritiden kan du hänga med dina kurskamrater i de gemensamma delarna av campus!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.