Språkresa till Freiburg, Tyskland

Freiburg, en liten välkomnande stad i södra Tyskland, är den idealiska platsen att utveckla dina färdigheter i tyska och utforska det dagliga livet i ett nytt land, omgiven av nya erfarenheter! Denna studentstad är full av liv – den perfekta balansen mellangammalt och nytt! ESL:s juniorkurser i tyska i Freiburg erbjuder dig möjligheten att lära känna en ny kultur på nära håll, utforska nya platser och skaffa vänner från hela världen!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Freiburg

Varför göra en språkresa till Freiburg?


Freiburg är den perfekta miljön för unga studenter – vad du än söker för ett fantastiskt lov, vare sig det är sport, utflykter, mat eller shopping, har Freiburg allt! Du kommer att älska att utforska Freiburgs vackra gator under din kurs i tyska, lära dig språket aktivt och praktisera kunskaperna du inhämtar i klassrummet med de välkomnande ortsborna! I Freiburg finns Europas största nöjespark, Europa Park, så det är ett fantastiskt ställe för alla spänningssökare också! Unga människor reser från alla delar av Europa på juniorkurs i tyska i Freiburg, så du kommer att få många nya internationella vänner och erfarenhet av hur livet på ett campus verkligen är.


Vad kommer jag att göra på mitt tyska sommarläger i Freiburg?


Det är upp till dig! Vi skräddarsyr alla våra juniorkurser efter individens behov och erbjuder chansen att lära dig på olika nivåer under så lång eller kort tid som du vill vara i Tyskland. Gör en intensivkurs för att verkligen förbättra dina kunskaper, eller kombinera din kurs med en hobby, som konst & design, fotboll eller tennis, för att läsa och ha roligt samtidigt Våra partnerskolor erbjuder unik kvalitet och du kombinerar lärandet i klassrummet med stimulerande aktiviteter och utflykter som ger dig tillfälle att verkligen lära känna Freiburg, tyskt liv och tysk kultur.


Varför välja ESL för att studera tyska i Freiburg?

 
 • Unga studenter och familjer har givit ESL förtroendet att hjälpa dem att anordna sin idealiska språkresa utomlands i över 20 år och våra många års erfarenhet betyder att vi har utvecklat det perfekta receptet för en stimulerande språkkurs utomlands för ungdomar.
 • Vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor så att du kan vara säker på att få stöd i en dynamisk undervisningsmiljö och att du kommer att känna dig bekväm med dina nyfunna språkliga färdigheter.
 • ESL erbjuder gratis, personaliserat stöd hela vägen, tillsammans med konkurrenskraftiga priser och specialerbjudanden, för att garantera dig en minnesvärd och lustfylld erfarenhet under ditt tyska sommarläger i Freiburg.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.