Språkresa till Seoul, Sydkorea

Seoul: en sjudande metropol med surrande neonljus, vackra pagoder och tempel, traditionella marknader och framtidens modeskapare. Låt Seoul bli ditt nästa resmål när du ska lära dig koreanska, platsen för den koreanska vågen som sköljt över världen. Musiken, maten och dansen som nu tar över världen, började här – lär själv känna staden på din språkresa till Seoul och fördjupa dig i Sydkoreas perfekta blandning av gammalt och nytt!
 

Se vårt urval av skolor för Koreanska - Seoul

 • Lägg till i favoriter

  Belägen i hjärtat av det animerade Gangnam, på 11:e etaget av en modern fastighet, disponerar vår...

  Från 14100 SEK
  för 1 vecka

Varför läsa koreanska i Seoul?

 

Låt ditt lärande vara interaktivt och studera koreanska omgiven av atmosfären i Seoul! Din juniorkurs i koreanska i Seoul kommer att bli mer än endast en kulturell resa – eftersom du kommer att höra och se koreanska runt omkring dig varje dag, förbättras dina kunskaper mycket snabbare än om du tagit lektioner hemma. Du får också tillfälle att skaffa nya internationella vänner, då Seoul är ett populärt resmål för studenter från hela välden, som reser från Europa, USA och andra asiatiska länder som Japan!


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i koreanska i Seoul?

 

Din kurs i koreanska kommer inte alls att likna språklektionerna i skolan du är van vid – koreanska är ett så annorlunda språk, att våra partnerskolor hårt arbetar med att göra lektionerna interaktiva och spännande, vilket gör att du lär dig genom dynamiska, roliga lektioner där du hela tiden känner dig involverad.
 
Du kombinerar ditt lärande med ett aktivt lov, där du lär känna Seoul genom utflykter som skolan arrangerar och specialaktiviteter under veckosluten. Promenera på gatorna i Gangnam, platsen för K-popstjärnor och skådespelare, besök Gyeongbokgung, där Koreas kungar en gång bodde och pröva autentisk koreansk mat – bara några exempel på alla fantastiska aktiviteter du kommer att delta i under din språkresa till Seoul!


 

Varför välja ESL för din språkresa till Seoul?

 

På ESL vill vi att du ska uppleva det bästa av båda världar och kombinera lärandet med en kulturupplevelse du bara får en gång i livet. Vi väljer partnerskolor som utformar sina kurser med tanke på unga människor och skapar den ideala inlärningsmiljön för tonåringar som vill lära sig koreanska. En resa utomlands kan dra med sig mycket att ordna, men med ESL får du hjälp från A till Ö av din egen språkreserådgivare som guidar dig före, under och efter din kurs. Vi jobbar hårt för att säkra att din kurs i koreanska för juniorer ska bli en erfarenhet du kommer att vårda för evigt!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.