Företagspraktik i Moskva, Ryssland

Moskva är en dynamisk och färgstark metropol, en formligen explosiv stad – här är man stolt över sitt arkitektoniska kulturarv och den storslagna historien. Moskva har idag intagit en övertygande plats på den ekonomiska marknaden, då man producerar 25 % av Rysslands BNP.

Se vårt urval av skolor - Moskva

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger på några minuters promenadavstånd från stationen Belorusskaja, dit tågen från...

  Från 15327 SEK
  1460 EUR för 4 veckor
Denna storstad med över 13 miljoner invånare är en verklig ekonomisk plattform och utmärker sig genom sin vilja att öka antalet utländska investerare. Moskva är en viktig länk på den internationella finansmarknaden och här finns flertalet av landets stora finansiella institutioner – banker, försäkringsbolag och börsen. Med mer än 1600 aktiva forsknings- och utvecklingsorganisationer visar staden också en öppenhet för vetenskap och ny teknologi. Genom den vitalitet som kännetecknar staden är Moskva också centrum för landets kommunikationsnät, med fyra flygplatser och nio järnvägsstationer. Moskvas börs uppvisar en imponerande dynamik, precis som de flesta platser som är under utveckling. Den drar också särskilt fördel av att staden är ett starkt globaliseringscentrum.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.