Betalt arbete i Manchester, England

Ansedd av många som Nordenglands huvudstad, är Manchester ett utmärkt val för studenter som önskar att studera och arbeta i Storbritannien. Staden rymmer två av Englands största universitet, vilket betyder att du har gott om tillfällen att blanda dig med både lokala och internationella studenter. I tillägg, eftersom staden har en av de starkaste ekonomierna i Storbritannien, finns det gott om jobbmöjligheter.
 

Se vårt urval av skolor - Manchester

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskolas moderna faciliteter ligger i hjärtat av Manchester, på sjätte våningen av en ny och...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3759 SEK
  323 GBP för 1 vecka

Varför göra en Gap Experience i Manchester?

 

Under en längre kurs i engelska med ESL, kommer du att kunna:

 
 • Förbättra din engelska i en ideal miljö där du hittar oändliga möjligheter att arbeta på språket, tack vare vår Job Club-service.
 • Fördjupa dig i den brittiska livsstilen i en stad som erbjuder både traditionella och moderna aspekter på Storbritanniens kultur.
 • Inhämta seklers fascinerande historia genom att besöka varje hörn av en spektakulär, engelsk metropol.
 • Dra fördel av Manchesters stora population av studenter och unga yrkesverksamma för att praktisera engelska och knyta långvariga vänskapskontakter.
 • Utforska det allra bästa av Storbritannien – njuta av ett unikt läge alldeles mellan Skottland, Wales och resten av England!


 

Kan jag arbeta och studera i Manchester?

 

Det finns gott om jobb i Storbritannien både för lokala och internationella studenter. Emellertid kan de senare antagligen behöva litet hjälp att söka arbete, varför vi – tillsammans med våra partnerskolor – har tagit fram en gratis hjälptjänst för detta. Genom att gå med i vår Job Club får du assistans i olika jobbrelaterade frågor, som att göra ditt CV, arbetssökning och arbetslagstiftning i Storbritannien. Dra fördel av denna fantastiska möjlighet att förstärka ditt CV och göra dig mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.