Betalt arbete i Galway, Irland

Irlands fjärde största stad, Galway har vin i seglen! Underbart belägen på landets västkust, visar denna charmiga stad med nästan 80000 invånare prov på en exceptionell kulturell dynamik som värd för en mängd aktiviteter och festivaler på sina historieomspunna gator. Speciellt under sommaren flockas besökare i tusentals hit för att upptäcka denna, den gaeliska kulturens bastion och insupa dess oefterlikneliga atmosfär. Som betydande universitetsstad har Galway ett stort antal studenter, som ger liv under hela året till de otaliga pubarna, kaféerna och restaurangerna i staden.

Se vårt urval av skolor - Galway

I det gaeliska Galway är möjligheterna att hitta ett säsongsarbete inom turist-, service- eller restaurangsektorn mycket goda. Staden, som upplevt en verklig boom under de senaste åren, har också en blomstrande teknologisk industri, liksom en livlig kommers. Passa på att under din språkresa till Galway utforska den gråna öns magnifika landskap genom att delta i arbetslivet i en ung och avspänd atmosfär!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.