Språkresor till Istanbul

Det bysantinska imperiets och det ottomanska imperiets gamla huvudstad är en kulturell och etnisk smältdegel med ett erkänt rikt kulturarv. En språkresa till Istanbul låter dig dyka ner i tusenårig historia och vartefter upptäcka alla dess ovärderliga skatter, som Haga Sofia med sin legendariska kupol och Blå moskén med sina underbara mosaiker.

Se vårt urval av skolor för Turkiska - Istanbul

Basarer, turkiska bad, kryddor, gastronomi … Låt dig överraskas av den turkiska kulturen i alla dess former! Istanbul är en trevlig stad där du hälsas varmt välkommen av invånarna som är stolta över sin långa historia. Lär känna de trendiga kvarteren runt Taksimtorget, besök den otroliga Yerebatan Saray och det magnifika palatset Topkapi. Och när kvällen kommer, väntar dig ett animerat nattliv!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.