Språkresor till Buenos Aires

Upptäck en helt ny del av världen på en språkresa till Buenos Aires. Argentinas kosmopolitiska huvudstad kombinerar europeiskt igenkännande med Latinamerikas själ och bildar en urban harmoni som ingen annan stad. Denna enorma argentinska metropol har sin egen unika personlighet och varje barrio i Buenos Aires berättar sin speciella historia. Hör dessa berättelser på en fantastisk kurs i spanska i Buenos Aires med ESL!
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Buenos Aires

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola har ett fantastiskt läge i Recoleta, en av de vackraste stadsdelarna i Buenos Aires....

  Från 1839 SEK
  210 USD för 1 vecka

Fördelar med att studera spanska i Buenos Aires.

 
 • Upplev total fördjupning då du hör spanska talas överallt i staden.
 • Träffa människor från hela världen och studera i en välkomnande, internationell miljö.
 • Utveckla dina kunskaper i spanska snabbt när du skapar nya, intressanta erfarenheter och lär dig i en autentisk omgivning.
 • Utforska mer av Argentina och dess skönhet, från Patagoniens stränder till Andernas höga berg.
 

Vad kommer jag att göra på min kurs i spanska i Buenos Aires?

 

Vi handplockar våra partnerskolor och arbetar med de bästa inom branschen, vilket betyder att vilken kurs du än väljer att ta, kommer du att lära dig i en stödjande miljö där du pushas att uppnå dina mål. Du läser spanska i Buenos Aires med studenter från runt om i världen i små grupper och utforskar denna spännande stad med dem under speciella kulturella aktiviteter som arrangeras av skolan. Våra partnerskolor erbjuder kurser för alla behov, så låt oss bara få veta vilken typ av kurs du tänker dig, så ser vi till att du kommer att göra en perfekt erfarenhet under din språkkurs.


 

Varför välja ESL för att läsa spanska i Buenos Aires?

 

På ESL har vi över 20 års erfarenhet av att ordna den ideala språkkursen för våra studenters behov. ESL:s kvalitetsåtagande ger dig:

 
 • Gratis, personaliserad rådgivning och insiderkunskap om din kurs och om de olika alternativ som står till buds, före, under och efter din språkresa.
 • ESL:s lägstaprisgaranti: vi matchar priset om du hittar samma kurs i spanska i Buenos Aires till ett lägre pris med en annan språkreseförmedlare eller skola.
 • Högkvalitativa kurser: ve håller en nära och personlig kontakt med våra partnerskolor under hela året för att säkra att du verkligen ska få det bästa när du studerar utomlands med ESL.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.