Lära sig tyska online

Som ett officiellt språk i fem olika länder, kan tyska koppla ihop dig med 120 miljoner människor som har tyska som modersmål runt om i världen. I tillägg till detta och med tanke på tysktalande länders enorma inflytande i den globala ekonomin, blir att kunna språket en enorm tillgång i din karriär, som du kan uppnå tack vare våra kurser online!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Tyska online

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskolas breda erfarenhet av och expertis i språkutbildning har resulterat i en mjuk temporär...

  Från 2504 SEK
  240 EUR för 1 vecka

Tills du kan resa utomlands och fördjupa dig i språket, är att lära dig tyska online ett fantastiskt sätt att hålla dig produktiv och ha litet roligt hemifrån. Vårt program online siktar på att återskapa en upplevelse öga mot öga och följer våra vanliga kvalitetsstandarder och erbjuder ett antal specifika kurser med olika kursupplägg så att du enkelt kan hitta en tid som passar in i ditt dagsschema. Lektionerna hålls levande och interaktiva genom olika, utmärkta verktyg som låter dig kommunicera fullt ut med läraren och med andra studenter – dessa onlineverktyg gör faktiskt att grupperna kan delas upp i mindre enheter för att uppmuntra till intensivare samspel. Därför kommer du inte bara att förbättra dina språkliga färdigheter, du kommer även att få kontakt med andra internationella studenter över hela världen!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.