ESL online course Spanish adult

Kurser i spanska online

Kurser i spanska online

Vår partnerskola ger kurser i spanska online som ger dig en perfekt erfarenhet, där du kan välja att lära dig i din egen takt genom verkliga interaktioner. Studenterna har möjlighet att ta privatlektioner eller delta i en liten grupp. Båda kräver ett nivåprov för att säkra att du ska få den effektivaste undervisningen. När din nivå i spanska bestämts, fortsätter du att utvecklas genom inlärningsnivåerna tills du har nått ditt mål! Dessutom har du tillgång till ett brett utbud av studiematerial som tillhandahålls av vår partner under hela programmet. Lektionerna hålls på pålitliga, plattformar som Google Classroom och Zoom och är lätta att använda. Ett kulturellt program ingår också i kursen, så du kan umgås och lära dig genom två virtuella kulturella aktiviteter varje vecka! Med budgetvänliga priser och högkvalitativ undervisning i kombination med en dynamisk undervisning, har det aldrig varit roligare att lära sig spanska online!

Pluspunkter

  •  

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.