ESL online course Portuguese adult

Kurser i portugisiska online

Kurser i portugisiska online

Vår partnerskola erbjuder kurser i portugisiska online av toppkvalitet för studenter på alla nivåer och av alla nationaliteter! Studierna inkluderar ett initialt språktest som bestämmer rätt nivå och grupp för dig, samt ett deltagarcertifikat i slutet av kursen. Lektionerna är levande och leds av infödda lärare med bred erfarenhet av undervisning online. Med ett maximum av åtta studenter per grupp, kan du välja mellan tre eller fem grupplektioner per vecka (måndag – fredag) och kan även kombinera dessa med privatlektioner (en eller två per dag) – eller välja endast privatlektioner i portugisiska online och fokusera på dina specifika behov!

Pluspunkter

 
Kurser i portugisiska online
1 / 10

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.