ESL online course French adult

Kurser i franska online

Kurser i franska online

Dessa kurser i franska online har utformats av vår partnerskola för att så mycket som möjligt efterlikna ett program öga mot öga. Studenterna deltar i individuella lektioner, ledda av en erfaren infödd lärare och följer en kursplan med förstklassigt material, en komplett nivåanpassning och en mängd övningar och tester under hela onlinekursen i franska. För att få en verkligt personaliserad upplevelse, erbjuder denna språkskola ett brett utbud av kurser i franska online (standard-, intensiv- och premiumkurser) liksom förberedande examenslektioner. Dessutom har du möjlighet att lägga privatlektioner till din allmänna kurs och därmed ge din franska en extra skjuts!

Pluspunkter

 
Kurser i franska online
1 / 10

Pluspunkter

  • Privatlektioner i franska som ges av erfarna lärare med franska som modersmål.
  • Den interaktiva och engagerande miljön ger liv åt lektionerna online.
  • Personanpassade program låter dig specialisera och kombinera din kurs med andra lektioner för extra effektivitet.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.