ESL online course Italian adult

Kurser i italienska online

Kurser i italienska online

Vår partnerskola i Italien har tagit fram ett fantastiskt program av kurser i italienska online med levande lektioner ledda av erfarna, infödda lärare, vars användande av teknologi av toppkvalitet lyckas återskapa kurser öga mot öga på ett utmärkt sätt. För att kunna erbjuda en verkligt personlig erfarenhet erbjuder denna språkskola valet mellan lektioner i grupp (max. sex studenter), eller privatlektioner, där du kan välja det område du vill fokusera på (affärsspråk, examensförberedelse, konversation …), liksom en kombination av lektioner i italienska online i grupp och privat! Antalet lektioner är också upp till dig – från 5 till 20 per vecka – och du får även tillgång till ett roligt aktivitetsprogram, vilket inkluderar aktiviteter som informella virtuella drinkar och workshops om italiensk arkitektur, geografi och gastronomi, bland andra kulturella ämnen.

Pluspunkter

 
Kurser i italienska online
1 / 10

Pluspunkter

  •  

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.