Lära sig spanska online

Som det fjärde mest talade språket i världen, låter att studera spanska dig kommunicera med fler än 400 miljoner människor världen över. Vidare låter det dig resa och känna dig bekväm med språket i 21 länder på två olika kontinenter! I tillägg till att upptäcka undren och variationerna i den spansktalande världen, vinner du en viktig tillgång i ditt yrkesliv.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Spanska online

 • Lägg till i favoriter

  Denna språkskola erbjuder kurser i spanska online med en perfekt e-lärandeupplevelse, där studenterna...

  Från 937 SEK
  90 EUR för 1 vecka

Våra lektioner i spanska online är perfekta för alla som önskar börja eller fortsätta praktisera sina språkliga färdigheter, eftersom våra kurser finns på alla nivåer – från nybörjare till avancerad nivå. Studenterna får tillgång till lektioner som ges av erfarna infödda lärare, vilka genom användandet av de senaste kommunikationsverktygen återskapar reguljära lektioner öga mot öga och samspel på ett fantastiskt sätt. Liksom du kan välja mellan grupp- eller privatlektioner (eller ta båda!), har du också möjlighet att dagligen delta i roliga sociala aktiviteter. Så du kommer inte bara att lära dig spanska online, utan även komma i kontakt med en internationell gemenskap över hela jorden!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.