Lära sig ryska online

Att tala ryska öppnar upp en helt ny värld av möjligheter. Utöver att vara ett viktigt verktyg för att resa till och i Ryssland och andra närliggande länder, ger det dig en enorm fördel när du vill lära dig andra slaviska språk. Vidare har ett stort antal studier på senare tid visat att folk som talar ryska är högt efterfrågade på arbetsmarknaden – och låt oss inte glömma de många fantastiska kulturer du lär känna genom att tala språket!
 

Se vårt urval av skolor för Ryska - Ryska online

 • Lägg till i favoriter

  Denna språkskolas onlinekurser i ryska har funnits i ett antal år, vilket skapat en specifik metodik och...

  Från 936 SEK
  90 EUR för 2 veckor

Att studera ryska online är tveklöst ett fantastiskt sätt att lära dig och att praktisera medan du är hemma. Efter ett initialt språktest placeras du på en lämplig nivå och studerar tillsammans med andra internationella studenter, eller har din egna lärare – du bestämmer! Med flera olika antal lektioner, kommer du att se att våra kurser låter dig anpassa dina studier till ditt veckoschema och du får även möjlighet att jobba extra på dina färdigheter i ryska på din egentid.

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.