Lära sig italienska online

I tillägg till dess melodiska skönhet, är det italienska språket en nyckel till en fascinerande kultur som inkluderar tusentals år av konst, historia, mat, mode och andra områden där Italien fortfarande har en ledande position. Dessutom är italienska det språk som står närmast latinet, vilket betyder att det gör vilket annat latinskt språk som helst lättare att lära sig.
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Italienska online

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola i Italien har tagit fram ett fantastiskt program av kurser i italienska online med...

  Från 620 SEK
  60 EUR för 1 vecka

Våra lektioner i italienska online garanterar att din nivå kommer att vara på topp inför framtida resor till detta fascinerande land. Förutom att kunna bestämma antalet lektioner du vill ta per vecka, kan du också välja mellan lektioner i liten grupp eller privatlektioner, eller en kombination av båda! I tillägg inkluderar våra lektioner i italienska online ett roligt kulturellt program där du har möjlighet att fördjupa dig i den italienska själen samtidigt som du möter språkstudenter från hela världen. Därför kommer att lära dig italienska online inte bara att hålla uppe dina språkliga färdigheter, utan även att ge dig en rolig och social erfarenhet!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.