Lära sig franska online

Det finns en anledning till att franska är det näst mest studerade språket – fler än 200 miljoner människor talar franska på alla de fem kontinenterna. Utöver att vara huvudspråket i internationella relationer – och därför en ovärderlig tillgång i din karriär – betraktas franskan som kulturens språk och som sådant en introduktion till ett oändligt, kulturellt universum.
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Franska online

 • Lägg till i favoriter

  Dessa kurser i franska online har utformats av vår partnerskola för att så mycket som möjligt efterlikna...

  Från 3098 SEK
  300 EUR för 1 vecka

Våra lektioner i franska online låter dig fortsätta att lära dig franska hemifrån i en atmosfär av social och dynamisk e-learning. Liksom i kurser öga mot öga, placeras du på en adekvat nivå baserat på ett nivåtest och deltar i interaktiva lektioner där levande kommunikation skapas genom en blandning av roliga och lättanvända onlineverktyg, vilka även låter grupper delas upp i mindre enheter för att garantera att samspelet förstärks. I tillägg hittar de ett brett utbud av lektioner som erbjuder en intressant mängd kursupplägg, vilket betyder att du skräddarsy din erfarenhet av att lära dig franska online!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.