Språkresor till Alghero - Sardinien

I denna soliga stad råder ett milt semestervänligt klimat. Under din språkresa till Alghero kommer du att uppskatta den autentiska charmen hos en stad på Sardinien.
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Alghero - Sardinien

Detta är en gammal stad med föriga gränder och en livlig hamn där glädjen står högt i kurs! På de många kaféterrasserna och restaurangerna verkar tiden stå stilla så att du kan uppskatta den lokala livsstilen. Staden med sin medeltida charm erbjuder dig sagolika solnedgångar att skåda från murarna. Besöket i ”Grotte di Nettuno” nära Capo Caccia är ett måste. Gamla stan, innesluten av imponerande torn och murar, de eleganta palatsen och klocktornen kommer att göra dig förtjust. En varierad natur, stränder med finkornig sand och branta stup – Alghero har allt för att behaga.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.