Språkresor till Saint-Paul

Välj Saint-Paul och plugga franska i en spektakulär tropisk miljö! Denna vackra kuststad har några av de underbaraste stränderna i Réunion och erbjuder enkel tillgång till öns största attraktioner. I Saint-Paul lär du dig inte bara franska under lektionerna - du får också massor av övning medan du upptäcker området med dina nya vänner eller pratar med lokalborna på de traditionella kreolska marknaderna!

Se vårt urval av skolor för Franska - Saint-Paul

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola erbjuder kurser i franska i världsklass för alla nivåer i en traditionell kreolsk...

  Från 7407 SEK
  710 EUR för 1 vecka

Franska skolor i Saint-Paul

Vår partnerskola i Saint-Paul erbjuder ett intressant utbud av högeffektiva kurser för alla nivåer. Kvalificerade lärare, moderna undervisningsmetoder och faciliteter säkerställer att du gör snabba framsteg i språket i klassrummet, medan ett varierat aktivitetsprogram ger många möjligheter att öva dina franska färdigheter efter lektionerna!

Varför studera franska i Saint-Paul?

Öliv

Öbor är allmänt kända för att ha en annan inställning till livet. Glöm trafik, rusning och stress - livet på en ö är långsammare och gör att du kan varva ner medan du fokuserar på att förbättra dina franska färdigheter och njuter av att upptäcka en ny kultur.

Resande

Det är ganska enkelt att ta sig runt på Réunion och Saint-Paul är den perfekta utgångspunkten för detta. Som en av de största städerna hittar du enkelt flera transportalternativ som gör att du kan besöka de flesta huvudattraktionerna på ön.

Aktiviteter

Saint-Paul erbjuder massor av utomhusaktiviteter för att utforska en fantastisk naturlig enklav. Med stora berg och vulkaner som Piton de la Fournaise är ön som sådan ett paradis för vandrare. Dessutom ger vattensporter och aktiviteter som vattenskoter, dykning eller delfinsafari tillfällen till äventyr och upptäckter av undervattensfaunan!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.