Språkresor till Tours

De studenter som väljer en språkresa till Tours blir inte besvikna! Som Honoré de Balzacs födelsestad och utgångspunkt för upptäcktsfärder till Loires fantastiska slott, bär denna unga och dynamiska stad sin tvåtusenåriga historia med elegans. På en timme med höghastighetståg från Paris, erbjuder Tours ett kulturarv och en natur som är avundsvärda, liksom en gastronomi med världsrykte.
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Tours

Invånarna i Tours vårdar franskan i sin renaste form … Du kommer alltså att befinna dig på det bästa stället för att lära dig detta språk! Utforska staden till fots eller på cykel, upptäck dess gömda hörn och besök den berömda katedralen … du kommer att tappa hakan! Och på kvällen lyses arkitekturen och monumenten upp och får nytt liv … ett verkligt skådespel som erbjuds besökarna.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.