Språkresor till Edinburgh

Om du bestämt dig för att förbättra dina kunskaper i engelska och lära dig i en välkomnande, engagerande miljö, kom då till Edinburgh! Studenter reser till Skottland varje år för dess kultur och hänförande omgivningar och studerar engelska i Edinburgh – ett av Storbritanniens populäraste resmål. ESL:s skolor i Edinburgh erbjuder dig högkvalitativa kurser i engelska och möjligheten att uppleva någonting nytt genom Skottlands unika kultur.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Edinburgh

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola Kaplan International har sitt säte mitt i centrum i en elegant byggnad i georgiansk...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3483 SEK
  288 GBP för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Edinburgh?


Edinburgh är Storbritanniens mest besökta stad efter London och drar till sig studenter och besökare från hela världen, som reser hit för ett smakprov på Skottlands fascinerande kultur och dess folk. Praktisera din engelska med lokalbefolkningen medan du utforskar borgar och vindlande gamla gator runt om i staden, eller ge dig ut i den otämjda vildmarken i Skottlands andlöst vackra Highlands, bara en kort resa bort. Du fördjupar dig i engelskan från dag ett, genom att prata med ortsborna, internationella studenter och nyfunna vänner. Edinburgh har något för var och en!
 
 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Edinburgh?


Vad du än letar efter och av vilken anledning som helst, har ESL den ideala kursen för dig i Edinburgh. Våra partnerskolor erbjuder:
 
 • Deltidskurser
 • Standardkurser
 • Halvintensiva kurser
 • Intensivkurser
 • Förberedande examenskurser inklusive Cambridge, TOEFL och IELTS
 • Kurser i affärsengelska
 
Det finns även möjlighet att kombinera dina studier med den berömda Edinburgh Festival, då våra partnerskolor erbjuder exklusive festivalbaserade lektioner för dem som vill få en verkligt unik erfarenhet.
 
 

Plugga engelska i Edinburgh med ESL-kvalitet


Vi har hjälpt studenter att uppnå sina språkliga mål utomlands sedan 1996 och vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa till att arrangera de perfekta kurserna i engelska i Edinburgh. Vi handplockar våra skolor och håller en nära kontakt med dem genom åren för att säkra att du ska få högsta möjliga kvalitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa priser och ESL-garantin betyder att du aldrig betalar mer genom oss än du skulle göra med någon annan. I tillägg erbjuder vi gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din språkresa med oss, så du har garanterat stöd från första dagen.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.