Spa

Spa har alltid förknippats med välgörande kvaliteter. Dess källor uppskattades redan av romarna och de är fortfarande mycket populära - så till den grad att stadens namn blivit en benämning för välgörande behandlingar och den plats där de utförs.
Det är även fantastiskt att studera nederländska i Spa! Borta från världens oroligheter, i skydd av Ardennerna och vid sidan av de stora vägarna - Spa erbjuder en fridfull miljö för dina språkstudier. En perfekt plats om du vill isolera dig tillfälligt från världen och ägna dig åt ett personligt projekt. Men man får ändå se upp med denna skönhet i den sovande skogen!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Spa

 • Lägg till i favoriter

  Ett akademiskt program som bygger på 40 års erfarenhet! De kurser som CERAN erbjuder vänder sig till...

  Från 32746 SEK
  3120 EUR för 1 vecka
Spa har även andra egenskaper. Restauranger, museer, kasino och konstgallerier förgyller vistelsen i denna stad som inte förnekar sin dragningskraft på turister. Här finns stolta minnen i spansk byggstil och holländsk byggstil från 1500-talet och 1600-talet. De 10 000 invånarna i Spa och alla besökare får ta del av den effektiva infrastrukturen. Den innovativa och dynamiska regionen är även känd för sin formel 1-bana. Här kan du njuta av en enastående natur mitt i Europa, många sportmöjligheter och moderna utrustningar, i en stad som fascinerat under många sekel och du kan i lugn och ro lära dig det nederländska språket.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.