Vancouver

En underbart vacker natur, en trivsam och kosmopolitisk miljö, samt kulturskatter och nöjen vart du vänder dig. Vancouver är öppen mot världen och en bro mellan Öst och Väst på Stilla Havskusten.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Vancouver

Vancouver, byggt i Fraserflodens delta i Georgiasundet, är omgivet av en fantastisk natur. Den betagande skogen av jättebarrträd kontrasterar mot Stilla havets djupblåa vatten och Whistlers snöklädda vitskimrande toppar. British Columbias största stad är speciellt gynnad av en natur som till och med lyckats inta stadsdelar mitt i centrum. Dess otroliga etniska och kulturella mosaik har bara sitt motstycke i dess invånares gemyt och sympati. Tack vare sitt geografiska läge har Vancouver utvecklat en viktig hamn, industri och ekonomi. Lokalbefolkningen säger att i Vancouver kan man göra allt på samma dag: åka skidor på förmiddagen, äta lunch i Chinatown, spela golf på eftermiddagen och besöka stranden och unna sig kryddstarka indiska rätter i solnedgången över Oceanen.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.