esl family language courses Spain Malaga family programme.jpg

Familjeprogram

Familjeprogram

Från 12 år

Vår partnerskola i Málaga är ditt bästa val för att förbättra dina språkkunskaper medan du njuter av den unika kulturen och sevärdheterna i Andalusien. Skolan ligger i Pedregalejo, ett bostadsområde utmed stranden fylld med dofterna av nyfångade, friterade skaldjur och ljudet av det glada strandlivet. Skolan själv, med trädgård, terrass och frekventa fritidsaktiviteter, utgör den perfekta platsen att smälta in i den avslappnade atmosfären i området. Skolan har mellan 6 och 14 klassrum beroende av tid på året, vart och ett med upp till 10 studenter per grupp. Varje klassrum har en interaktiv whiteboard och gratis Wi-Fi. Studenterna har även tillgång till skolbiblioteket och datorer.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Hela familjen kan till fullo njuta av sin semester vid Medelhavet
  • Skolan ligger i ett mycket lugnt område.
  • Medan föräldrarna går en kurs så erbjuder skolan barnvakt för familjer med små barn (från 2 år gamla, cirka 15€ per timme. Barnpassning kvällstid finns att tillgå vid begäran.)

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Minimiålder:
12 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Privat lägenhet

esl language french inlingua larochelle accomotation

För att du ska kunna njuta fullt ut av din semester i Málaga erbjuder skolan bekväma lägenheter vid havet inom 10 eller 25 minuters promenad från kurscentret eller 10 minuter med buss. Skolan har ett stort utbud av privata lägenheter och kan erbjuda ett boende som passar just din familj.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Värdfamiljer i Málaga väljs ut av skolan och har möjlighet att bekvämt ta emot familjer med 4 eller 5 personer. Dessa familjer erbjuder antingen halvpension eller helpension (lunchlåda vid heldagsutflykt) och bor nära skolan, mellan 5 och 20 minuters promenad därifrån

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)