esl family language courses Spain Malaga family programme.jpg

Familjeprogram

Familjeprogram

Från 12 år

Beläget i ett lugnt bostadsområde i ett typiskt spanskt hus, på en trafikfri gata, erbjuder den spanska skolan dig alla bekvämligheter så att du kan studera och roa dig på samma gång. Under soliga dagar kan du sola i trädgården och umgås med dina kurskamrater. Stranden når du 100 m från skolan. Nära skolan hittar du butiker, kaféer, apotek, supermarket och busshållplatsen. När det gäller skoladministrationen är personalen av schweiziskt ursprung med stor erfarenhet inom turistsektorn och talar tyska, engelska, spanska, italienska och franska. Skolan har mellan 6 och 14 klassrum beroende av tid på året, vart och ett med upp till 10 studenter per grupp. Varje klassrum har en interaktiv whiteboard och gratis Wi-Fi. Studenterna har även tillgång till skolbiblioteket och datorer.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Hela familjen kan till fullo njuta av sin semester vid Medelhavet
  • Skolan ligger i ett mycket lugnt område.
  • Medan föräldrarna går en kurs så erbjuder skolan barnvakt för familjer med små barn (från 2 år gamla, cirka 15€ per timme. Barnpassning kvällstid finns att tillgå vid begäran.)

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Italien
      Polen
      Danmark
      Norge
      Frankrike
      Storbritannien
      Österrike
      Nederländerna
      Sverige
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Privat lägenhet

esl language french inlingua larochelle accomotation

För att du ska kunna njuta fullt ut av din semester i Málaga erbjuder skolan bekväma lägenheter vid havet inom 10 eller 25 minuters promenad från kurscentret eller 10 minuter med buss. Skolan har ett stort utbud av privata lägenheter och kan erbjuda ett boende som passar just din familj.

Några av de alternativ som finns är två eller tre dubbelrum/tvåbäddsrum, ett vardagsrum med TV, ett fullt utrustat kök, ett badrum och en balkong (för vissa lägenheter).

Finns även:

- Mikrovågsugn, tvättmaskin

- Sängkläder: tillhandahålls och byts en gång i veckan.

- Handdukar tar du med dig själv.- Vatten, el och veckostädning av lägenheten ingår i hyran.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Värdfamiljer i Málaga väljs ut av skolan och har möjlighet att bekvämt ta emot familjer med 4 eller 5 personer. Dessa familjer erbjuder antingen halvpension eller helpension (lunchlåda vid heldagsutflykt) och bor nära skolan, mellan 5 och 20 minuters promenad därifrån

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)