esl family language courses Italy Salerno family programme.jpg

Familjeprogram

Familjeprogram

Från 7 år

Vår partnerskola, som ligger precis intill havet och väldigt nära den historiska stadskärnan, ligger i en attraktiv byggnad i centrum. Den har 14 klassrum, ett multimediarum utrustat med datorer med internetuppkoppling, en biograf och ett bibliotek med böcker och filmer. I denna trevliga skola kommer varje familjemedlem att studera italienska i sin egen takt och med de i sin egen ålder under ledning av kvalificerade och engagerade lärare. Under rasterna kan man surfa på internet gratis i Wi-Fi-zonen och därefter träffa familj och andra studenter i skolans kafé.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skolan ligger mitt i centrum, ett stenkast från havet.
  • Varierat aktivitetsprogram, resor erbjuds för hela familjen.
  • Olika startdatum året runt.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Österrike
      Schweiz
      Tyskland
      Frankrike
      Storbritannien
      Nederländerna
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Denna boendetyp erbjuder en trevlig atmosfär och en autentisk miljö för att fördjupa sig i italiensk kultur. Skolan kommer att välja en värdfamilj som har tillräckligt med utrymme för att ta emot er familj i enkel- eller dubbelrum/tvåbäddsrum, anpassat utefter hur er familj ser ut. Ni kommer att kunna välja mellan bed & breakfast eller halvpension. Vanligtvis så bor familjerna med gångavstånd från kurscentret.

Grand Hotel Salerno

ESL hotel accommodation 1

Om du vill ha lite mer självständighet under din familjesemester så erbjuder detta 4-stjärniga hotell bekväma dubbelrum/tvåbäddsrum där frukost ingår. Det ligger nära strandpromenaden och butikerna i centrum. Skolan ligger 20 minuters promenad därifrån. Hotellet har också en restaurang och ett spa med inomhuspool som ni kan använda. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)