ESL Family Program Antibes

Programme famille

Programme famille

Från 6 års ålder
Denna skola ligger i två olika byggnader i Antibes. Den första kallas "le Château", ett magnifikt traditionellt provensalskt hus som är omgivet av en trädgård och har 22 klassrum, en självserveringsrestaurang, ett Wi-Fi-område och ett bibliotek. Snacks- och dryckesautomater finns när du blir sugen på något gott för att du ska kunna njuta fullt ut av tiden i skolans trädgård. Den andra, som kallas ”Le Port”, ligger bara en kvarts promenad bort och precis framför badstranden.

Pluspunkter

 
Programme famille
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En vacker skola i en magnifik trädgård - kvalitetskurser i semesteratmosfär vid havet!
  • Boenden är av hög kvalitet och ger familjer möjlighet till att vara självständiga, något som är mycket uppskattat av alla.
  • Barn blir omhändertagna och övervakas av erfarna lärare och instruktörer vilket ger föräldrar möjlighet att njuta av sin fritid.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
XL
#
Boende:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
FLE
esl fle accreditation
SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Castel Arabel Residence (Studios/lägenheter för 2 till 5 personer)

Residence Castel Arabel - Antibes - CIA Antibes ADU Accommodation Gallery 1168 5

Detta residens har 25 sovrum och 17 studios och ligger i ett lugnt område i närheten av ett livligare distrikt i Antibes och med femton minuters promenad från skolan. Ni kommer att kunna slappna av som en familj på kvällarna i den lilla utomhuspoolen. En terrass och TV-rum finns också. Ni kommer att bo i en studio som har kök och luftkonditionering. Sängkläder tillhandahålls och byts varje vecka. Handdukar ingår inte. Internet via Wi-Fi finns i hela byggnaden (5 euro per vecka) och en tvättstuga (avgiftsbelagd) finns också.Det finns flera möjliga alternativ: en studio med 2-3 sängar eller en dubbel studio som ligger precis intill (utan gemensam dörr).

Aragon Residence (Studios för 2 personer)

Residence Aragon - Antibes - CIA Antibes ADU Accommodation Gallery 952 2

Detta nyrenoverade residens ligger i samma område som Castel Arabel, några minuters promenad från affärer, stränder och restauranger. Du har fri tillgång till den trevliga terrassen som omger bostaden.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Antibes language stay
Andra skolor i området
Antibes
ESL Family program in Paris
Paris
Familjeprogram