Familjer, Våra program
Familjer

Våra program

Våra program

En semester för alla!
Våra partnerskolor erbjuder språkkurser för hela familjen med våra program för språkkurser utomlands som är lika bra för både barn och vuxna.
Kurser för barn
Vi erbjuder dig alternativ anpassade till varje åldersgrupp beroende på destinationen och språket.
 
Program:
 
3 till 7 år gamla
Dessa kurser för väldigt små barn erbjuder den rätta miljön för att stimulera ett intresse för utländska språk. En rolig inställning till språket i kombination med ett stort antal aktiviteter. Mottot är att lära sig samtidigt som man har roligt! Allt övervakas av lärare eller idrottsledare.
 
8 till 12 år gamla
Ungdomar får lära sig att integreras i en grupp bestående av elever från hela världen och att gå språkkurser med andra internationella studenter. Lärandet är alltid roligt och varierande. De fritidsaktiviteter som skolorna erbjuder bidrar i inlärningsprocessen genom ytterligare användning av språket.
 
13 till 17 år gamla
Tonåringar utvecklar sina språkkunskaper och kan utvecklas i en internationell miljö. De aktiviteter som skolan anordnar både efter lektionerna och på helgerna ger tonåringarna möjlighet att träffas och att öva på språket i en avslappnad atmosfär med ungdomar i samma ålder samtidigt som ansvariga vuxna övervakar allt. På vissa skolor så kan 13–17-åringar anmäla sig till intensivkurser vilka påskyndar inlärningsprocessen avsevärt och leder till snabba framsteg.
Kurser för vuxna
20 lektionstimmar per vecka vilka i allmänhet äger rum morgontid. Detta gör det möjligt att även vara med på ett aktivitetsprogram som skolan erbjuder, att på egen hand utforska stället ni bor på, eller att träffa barnen och njuta av lite ledig tid tillsammans.
 
Intensiv
Intensivkursen består av 25 till 30 lektioner per vecka, varav vissa äger rum på eftermiddagen. Kursen fokuserar, likt standardkursen, på kommunikation. På eftermiddagen så erbjuder programmet konversationslektioner eller ett eget val av ämnen. Det är perfekt för att göra snabba framsteg.
Observera att vissa lektioner på intensivkursen äger rum på eftermiddagen och kanske inte passar om man behöver träffa barnen på eftermiddagen.
 
Business
Du utvecklar din språknivå, flytet för att enkelt kunna uttrycka sig i yrkessammanhang och förvärvar språkkunskaper för ditt arbete. Detta program kombineras med den allmänna språkkursen.
 
Individuell
Du får möjlighet till privatundervisning anpassad utefter dina individuella behov. Läraren står till ditt förfogande och du lär dig vad du verkligen behöver och utvecklas i din egen takt. För detta så anpassas ditt schema utefter när du kan.