ESL Family language courses Malta St Julians family programme

Familjeprogram

Familjeprogram

Barn 12 – 17 år och föräldra

Med en hel mängd alternativ kan du välja en perfekt skräddarsydd semester för familjen på Malta! Skolan för de vuxna, där föräldrarna har lektioner i engelska (inte obligatoriskt – du kan också välja att ge dig tid till avkoppling) är också mötesplatsen för juniorernas sommarläger. Barnen hämtas av privat buss som tar dem till St Martin’s College från juli och framåt (ca 10 minuters resa). Efter förmiddagens språklektioner kan barnen stanna kvar och delta i sitt fritidsprogram med andra unga studenter och extraaktiviteter, eller förena sig med sina föräldrar för att utforska och njuta av Malta tillsammans med familjen. Vänligen observera att under första veckan kommer juniorerna att ha sina lektioner på EC Malta, Marguerite Mangion Street, St. Julians eller STC Higher Education.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Vår partnerskola erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa varje familjs behov.
  • Malta är ett otroligt familjevänligt resmål med underbara badstränder och tillfällen till sightseeing.
  • Föräldrarna studerar engelska i en kurs 30+, tillsammans med studenter i liknande ålder och kan även välja lektioner i affärsengelska i minigrupp eller ta en intensivkurs för maximala framsteg.
  • Schemat för föräldrarnas respektive barnens lektioner är synkroniserade och det finns möjlighet till extraaktiviteter för barnen så att föräldrarna kan njuta litet egentid om så önskas.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Brasilien
      Turkiet
      Frankrike
      Schweiz
      Colombia
      Sydkorea
      Italien
      Övriga