ESL Family language courses Malta St Julians family programme

Familjeprogram

Familjeprogram

Barn 8 – 17 år och föräldrar
Med en hel mängd alternativ kan du välja en perfekt skräddarsydd semester för familjen på Malta! Skolan för de vuxna, där föräldrarna har lektioner i engelska (inte obligatoriskt – du kan också välja att ge dig tid till avkoppling) är också mötesplatsen för juniorernas sommarläger.

Barnen hämtas av privat buss som tar dem till St Martin’s College från juli och framåt (ca 10 minuters resa), där det finns två olika åldersgrupper: en för åldrarna 8 till 13 år och en för åldrarna 12 till 17 år.

Efter förmiddagens språklektioner kan barnen stanna kvar och delta i sitt fritidsprogram med andra unga studenter och extraaktiviteter, eller förena sig med sina föräldrar för att utforska och njuta av Malta tillsammans med familjen.

Vänligen observera att under första veckan kommer juniorerna att ha sina lektioner på EC Malta, Marguerite Mangion Street, St. Julians eller STC Higher Education.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

Vår partnerskola erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa varje familjs behov.
Malta är ett otroligt familjevänligt resmål med underbara badstränder och tillfällen till sightseeing.
Föräldrarna studerar engelska i en kurs 30+, tillsammans med studenter i liknande ålder och kan även välja lektioner i affärsengelska i minigrupp eller ta en intensivkurs för maximala framsteg.
Schemat för föräldrarnas respektive barnens lektioner är synkroniserade och det finns möjlighet till extraaktiviteter för barnen så att föräldrarna kan njuta litet egentid om så önskas.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
XL
#
Minimiålder:
8 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Tillgängligt för familjer bestående av en förälder och ett barn (från 12 år). Kontakta oss för mer information.

Privat lägenhet

esl shared appartment accommodation

Med sitt läge i den livliga delen av Sliema, St Julian’s och Swieqi och bara en halvtimmes promenad från skolan, blir Victoria Court ditt andra hem. Studenterna kan välja mellan enkel- och tvåbäddsrum i en lägenhet utrustad med gemensamt matrum, vardagsrum, tvättmaskin och delade badrum. Rummen har garderob, Wi-Fi och luftkonditionering mot extra avgift. Såväl sängkläder som handdukar tillhandahålls liksom städning en gång i veckan. Studenterna har självhushåll i det fullt utrustade köket.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)