Tamwood

Campus ligger i hjärtat av den idylliska alpina staden Whistler, bara några steg från skidliftarna och med fantastisk utsikt över de omgivande bergen. Skolan är belägen i en underbar trevåningsbyggnad, med fyra ljusa klassrum, en reception och en studentlounge. Varje klassrum rymmer högst 18 studenter och är utrustade med en HD-projektor, traditionell whiteboard och Wi-Fi. Efter lektionerna organiserar skolan flera aktiviteter för att hjälpa deltagarna att få ut mesta möjliga av sin tid i Whistler, inklusive skidåkning, gå på snöskor, pubkvällar, vandringar, mountainbike och mycket mer.

Pluspunkter

 
Tamwood
1 / 10

Pluspunkter

  • En fantastisk utgångspunkt för resor och äventyr i vackra British Columbia
  • Skolans perfekta läge vid Whistlers centrala Village Square, omgivet av otroliga
  • berg, skogar och sjöar
  • Stora ljusa klassrum och studentlounge

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Asien
      Amerika
      Europa
      Afrika
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Att bo med en kanadensisk familj är det bästa sättet att helt fördjupa dig i den lokala livsstilen och i språket! Dessa familjer bor 10 - 30 minuter från skolan och tar emot upp till två elever. Du bor i ett fullt möblerat enkelrum och får sänglinne och handdukar, så du behöver inte packa för mycket! Du kan välja mellan halvpension eller att laga din egen mat hos din värdfamilj. Dessutom har du fri tillgång till tvättstugan i huset och kommer också att kunna ansluta till snabbt Wi-Fi.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.