Tamwood

Campus ligger i hjärtat av den idylliska alpina staden Whistler, bara några steg från skidliftarna och med fantastisk utsikt över de omgivande bergen. Skolan är belägen i en underbar trevåningsbyggnad, med fyra ljusa klassrum, en reception och en studentlounge. Varje klassrum rymmer högst 18 studenter och är utrustade med en HD-projektor, traditionell whiteboard och Wi-Fi. Efter lektionerna organiserar skolan flera aktiviteter för att hjälpa deltagarna att få ut mesta möjliga av sin tid i Whistler, inklusive skidåkning, gå på snöskor, pubkvällar, vandringar, mountainbike och mycket mer.

Pluspunkter

 
Tamwood
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En fantastisk utgångspunkt för resor och äventyr i vackra British Columbia
  • Skolans perfekta läge vid Whistlers centrala Village Square, omgivet av otroliga
  • berg, skogar och sjöar
  • Stora ljusa klassrum och studentlounge

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Asien
      Amerika
      Europa
      Afrika
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Att bo med en kanadensisk familj är det bästa sättet att helt fördjupa dig i den lokala livsstilen och i språket! Dessa familjer bor 10 - 30 minuter från skolan och tar emot upp till två elever. Du bor i ett fullt möblerat enkelrum och får sänglinne och handdukar, så du behöver inte packa för mycket! Du kan välja mellan halvpension eller att laga din egen mat hos din värdfamilj. Dessutom har du fri tillgång till tvättstugan i huset och kommer också att kunna ansluta till snabbt Wi-Fi.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)