Tamwood

Lär dig engelska medan du upptäcker en hisnande natur runt omkring dig! Utforska området genom att åka skidor eller snowboard på vintern, eller vandra och cykla på sommaren – hursomhelst kommer du att häpna över skönheten i denna fantastiska bergsstad.
Vår partnerskola ligger i hjärtat av Whistler, bara några meter från ortens linbanor. Du kommer att njuta av engagerande lektioner i små grupper i rymliga klassrum med underbar utsikt över bergen. Mellan lektionerna kan du koppla av med dina nya vänner i studentloungen eller ta något att dricka på kaféet på bottenvåningen!

Skolan erbjuder gratis Wi-Fi samt datorer med gratis internetåtkomst för alla elever. Dessutom hittar du ett gratis förvaringsutrymme för din sportutrustning.

Pluspunkter

  • En fantastisk utgångspunkt för resor och äventyr i vackra British Columbia
  • Skolans perfekta läge vid Whistlers centrala Village Square, omgivet av otroliga berg, skogar och sjöar
  • Stora ljusa klassrum och studentlounge

Skolfakta

#
Skolstorlek:
S
#
Minimiålder:
17 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Att bo med en kanadensisk familj är det bästa sättet att helt fördjupa dig i den lokala livsstilen och i språket! Dessa familjer bor 10 - 30 minuter från skolan och tar emot upp till två elever. Du bor i ett fullt möblerat enkelrum och får sänglinne och handdukar, så du behöver inte packa för mycket! Dina måltider blir inte heller något problem eftersom halvpension ingår. Dessutom har du fri tillgång till tvättstugan i huset och kommer också att kunna ansluta till snabbt Wi-Fi.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Whistler language stay
Andra skolor i området
Whistler
esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero
Vancouver
Kaplan International
 
esl english canada calgary ohc calgary hero
Calgary
OHC Calgary