ESL Family Program in Jersey

Familjeprogram

Familjeprogram

Från 10 år

Skolan ligger i en magnifik gammal stenbyggnad som ligger ovanför byn St Aubin, 15 minuters bilresa från St Helier. Kurscentret ligger intill en bollplan där man kan spela volleyboll och fotboll och vid en grillplats som används för kvällsaktiviteter. Det finns gratis Wi-Fi på hela kurscentret inklusive i de 12 klassrummen. Två lounger - en för vuxna (i ett separat stockhus med eget kafé) och en för ungdomar – finns att tillgå där studenter kan få en stunds avkoppling eller äta en bit. Skolan har lång erfarenhet av undervisning i engelska för alla åldrar och hela familjen.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Exceptionell natur och akademiskt program av hög kvalitet för de vuxna, tonåringarna och barnen
  • På denna ö med sitt milda klimat finns något för hela familjen: lära sig engelska, sport, avkoppling och upptäckter står på programmet!
  • Optimalt organiserat program för hela familjen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Antalet hushåll som kan ta emot flera personer samtidigt är begränsat på Jersey. Det finns dock vissa ställen. Om ingenting finns tillgängligt så kan barnen bo hos en värdfamilj och de vuxna hos en annan. Värdfamiljerna erbjuder helpension (inklusive lunchlåda) för juniorerna och halvpension för de vuxna. Det finns ett antal alternativ för att äta lunch nära skolans huvudbyggnad och även en supermarket, kaféer och pubar. Detta alternativ inkluderar också transporter på ön samt hämtning vid ankomst.

Pensionat, Hotell och B&B

ESL hotel accommodation 1

[Kontakta oss](://578) gärna för mer information.

Residens

ESL-host-family-accommodation-3

Residenset består av en nyrenoverad historisk byggnad som går tillbaka till 1690 och som ligger bara en kort promenad från din skola i Sankt Aubin. Byggnaden rymmer 12 sovrum, alla med eget badrum och är perfekt beläget nära affärer, restauranger och stranden. Familjer kan välja mellan antingen dubbelrum eller studiorum, med fantastisk utsikt över havet, Sankt Aubinbukten och fortet. Under hela vistelsen kommer frukost att ingå, och köket är tillgängligt så att du kan förbereda lunch och middag till familjen. Mellan lektionerna kan deltagarna njuta av det gemensamma solrummet, matplats och havsutsikt.

Vänligen kontakta oss för att få reda på mer om de alternativ som finns att tillgå för dig.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Jersey language stay
Andra skolor i området
Jersey
ESL Family Program London
London
Familjeprogram
 
ESL Family language courses England Brighton family program
Brighton
Familjeprogram