esl family language courses Australia Noosa family programme.jpg

Family Programme

Family Programme

Från 13 år

Från att gå förbi en koala på väg till skolan till simning med delfiner på kvällen - Sunshine Coast ger dig en unik australiensk upplevelse. Vår partnerskola ligger en kort promenad från Maroochy Beach - ett paradis för både besökare och lokalbefolkningen - och precis intill flera butiker, barer, kaféer och andra bekvämligheter. Vuxna och ungdomar lär sig engelska i 12 välutrustade och luftkonditionerade klassrum med hjälp av metoder anpassade till deras behov och förmåga. Det finns ett multimediarum tillgängligt för studenter, samt ett kök och en gemensam lounge. Te och kaffe är gratis och internetanslutning finns i hela skolan via Wi-Fi. Studenterna kan dra nytta av den internationella atmosfären och det underbara vädret genom att umgås utomhus med sina nya vänner på en av skolans tre balkonger.

Pluspunkter

 
Family Programme
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Komplett miljöombyte och fantastisk livskvalitet för hela familjen.
  • Ni får njuta av alla faciliteter hos ett campus nära havet och i centrum av Noosa.
  • Skolan tillhandahåller hög undervisningskvalitet för alla åldersgrupper.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Då antalet värdfamiljer som kan hysa flera familjemedlemmar är begränsat så kommer skolan att bifoga en förhandsförfrågan gällande tillgången på denna typ av boende. Vänligen kontakta oss då vi skulle bli mycket glad över att få försöka att hitta en värdfamilj som skulle uppfylla era behov.  
  
Vår partnerskola kan också erbjuda olika typer av boende. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)