Språkresor i Whistler, Kanada

Med sina båda drygt 2000 meter höga berg – Whistler och Blackcomb – och ett gigantiskt skidåkningsområde är Whistler en av världens mest berömda skidorter, ett verkligt paradis för all vintersport.
Om du drömmer om att åka helikopter och utforska områden som ingen tidigare besökt har Whistler allt du kan önska dig. Förhållandena är fantastiska – under de senaste 20 åren har man i genomsnitt fått 430 cm snö per år. När våren kommer kan naturälskarna vandra längs med de stigar som knyter samman de många parkerna och sjöarna i dalen, ta ett dopp och lägga sig på en sandstrand och sucka belåtet. Regionen, som är mycket välbevarad, ger möjlighet till alla typer av aktiviteter (segling, kajak, bergsklättring...) och själva byn är ett litet arkitektoniskt mästerverk. Här hittar du allt, till och med diskotek med garanterat god stämning... Är du sportig och gillar naturen? Welcome to Canada, welcome to Whistler!
Läsa mer

Anmärkning

Beskrivningen av detta program finns ännu inte på svenska. Välkommen att läsa den engelska versionen på

www.esl-languages.com

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.