Språkresor i New Delhi, Indien

I Indiens myllrande huvudstad fortsätter de heliga korna att vandra fritt på gatorna. I New Delhi kan besökarna vid första kontakten få svårt att ta till sig denna stora motsägelse – ett pulserande, modernt storstadsliv som på gott och ont samexisterar med symbolerna för en tusenårig filosofi.
Allt är kontraster. Boulevarder och stora, väl tilltagna vägar å ena sidan, och ett myller av små gränder å den andra. Höghus av stål och glas som reflekterar den sensuella arkitekturen hos det islamiska Indien. Ett bländande kulturarv inte långt från de kryddoftande basarerna. Drick cappuccino på ett trendigt kafé eller lassi i en traditionell butik. Att inte välja bort något innebär att man lär känna alla aspekter av denna stad, som är säte för den nationella regeringen. I denna stimulerande stad dominerar engelskan över villervallan av alla talade språk. De flesta invånarna i staden behärskar det flytande, och i resten av landet lär man sig det med stor entusiasm. Detta bidrar till att Indiens mångkulturella folk kan skapa sig en gemensam språklig plattform. Från subkontinentens alla hörn kommer studenterna till New Delhi för att lära sig det språk som har ett så stort värde som dörröppnare. Den gamla staden Delhi och centrala New Delhi bildar tillsammans ett tättbebyggt stadsområde med över 19 miljoner invånare. Huvudstaden är landets administrativa och industriella centrum, knutpunkt för transporter och kulturens högborg. Men stadens dragningskraft kommer lika mycket från det lugn den inspirerar till när man beundrar dess monument och förbluffande skönhet. Oavsett om den väcker ytliga eller chockartade känslor hos oss förmedlar staden hela komplexiteten hos ett obegränsat växande och en respekt för individen Det är en veritabel lektion i storstadsliv.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - New Delhi

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger i hjärtat av ett bostadsområde i södra New Delhi, på bottenvåningen i två...

  Från 1698 SEK
  180 USD för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.