esl course plus fencing hero

Sommarspråkläger med fäktning

Sommarspråkläger med fäktning

Upplev ett sommarspråksläger med fäktning utomlands för juniorer! Det är där språkinlärningen möter klingorna. Dessa läger kombinerar intensiva språkkurser med expertledd fäktningsträning på coola destinationer över hela världen. Oavsett om det är i europeiska städer eller på exotiska platser, får deltagarna förstärka sina språkkunskaper och fäktningsfärdigheter, samtidigt som de njuter av nya kulturer. 

Fäktning är ett bra komplement till språkläger eftersom det adderar rolig fysisk aktivitet till studierna. Det hjälper deltagarna att vara fokuserade och disciplinerade, samtidigt som de lär ut strategiskt tänkande. Dessutom är det ett trevligt avbrott från språklektionerna som håller hela upplevelsen balanserad och njutbar. 

Fäktning är perfekt för sommarläger eftersom det ger lite nöje och action till en berikande inlärningsupplevelse. Det är ett välkommet avbrott från språklektionerna som ger deltagarna en chans att röra sig och använda sina hjärnor på ett annat sätt. Dessutom får fäktningen dem att lära sig disciplin, fokus och strategi, vilket kan hjälpa till med språk och skola när de kommer hem. Att fäktas under ett språkläger hjälper också deltagarna att utveckla lagarbete och sportanda samtidigt som de blir bättre på att tala språket. Och eftersom fäktningsträning ger en bra rutin, passar den in i schemat för språkläger, vilket gör hela upplevelsen balanserad och rolig.

summer camp fencing

Vilka språk kan du studera på ett sommarläger med fäktning?

På ett sommarläger med fäktning lär du dig inte bara hantera svärd och sablar utan får också chansen att öka dina kunskaper i engelska . Medan du är upptagen med att fullända dina rörelser och taktik, kommer du att prata på engelska med dina kurskamrater och tränare. Det är ett häftigt sätt att träna engelska i en rolig och spännande miljö. Så om du vill förbättra dina fäktningsfärdigheter och polera din engelska på samma gång, är detta läger platsen för dig!

language camp fencing

Vart kan du åka på dtt sommarspråkläger med fäktning?

Som en ädel sport med urgamla traditioner och ritualer är det ingen överraskning att våra bästa val för sommarspråksläger med fäktning är i England! Kolla in våra program i Canterbury: denna historiska stad erbjuder den perfekta miljön för en oförglömlig upplevelse, som blandar fäktning och språkinlärning. Föreställ dig att du är omgiven av Canterburys katedrals medeltida charm och de pittoreska gatorna medan du finslipar din fäktningsteknik och övar engelska med andra deltagare. Canterbury erbjuder en unik och uppslukande miljö, där du kan fördjupa dig i både fäktningssporten och det engelska språket, vilket gör det till den idealiska destinationen för ditt sommaräventyr.