Företagspraktik i Vancouver, Kanada

Det här är en av världens vackraste städer, kallad ”Stilla havets pärla”. Staden ligger inklämd mellan bergen och Fraserdeltat och har ett milt klimat. Storleksmässigt är den landets tredje stad.

Se vårt urval av skolor - Vancouver

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger idealiskt i hjärtat av Vancouver, nära allmänna kommunikationer och allt som...

  Från 54397 SEK
  7820 CAD för 24 veckor
Vancouver är en metropol för handel, ekonomi och industri och dess aktivitet upphör aldrig. Staden har, precis som sin granne på andra sidan gränsen, en ”24-timmarslivsstil”. Till och med en del skidorter i området är öppna dygnet om, hela året. Om du föredrar det lugnare tempot vid havet ska du ta dig till stranden som gränsar till staden och kliva ombord på en ”seabus”, en sorts vattenbuss som enkelt tar dig från norr till söder. Vancouver är en av Nordamerikas mest kosmopolitiska städer och tar utan avbrott emot nya invandrare. Denna internationella brygd skapad av den kulturella och etniska blandningen ger dig möjlighet till många spännande möten. Staden skämmer bort sina besökare med en uppsjö av kulturella aktiviteter och festivaler hela året.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.