Kommentarer – Academia Tica

Matthias Kappler
Matthias Kappler

Detta var en väldigt positiv upplevelse. Innan jag anlände hade jag hört en hel del positiva och negativa kommentarer om platsen men jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Ja, det är en stor turistattraktion och stranden är inte det vackraste man kan föreställa sig men jag insåg att det erbjöds mycket mer än vad jag hade förväntat mig.

Även om stället inte är alltför stort så finns det ett stort utbud av bra restauranger och om du vill lära dig att surfa kan du hitta en bra lärare på plats. För erfarna surfare finns det bra stränder bara några kilometer bort. Skolan är också vacker med en trevlig trädgård och en pool där du kan svalka av dig när det är riktigt varmt.

Undervisningen var av hög kvalitet och om du får rätt lärare kan du ibland även få ha lektioner ute i skolans trädgård. För mig var det enda negativa att lärarna var mycket överseende med studenter som föredrog att tillbringa eftermiddagen på stranden istället för i skolan. Men överlag njöt jag verkligen av min vistelse utomlands.

Läs allt