Kommentarer – EC

Florian D.
Florian D.
EC, St. Julian's
Kurslängd : 24 veckor

Jag gjorde en språkresa med intensivkurs under 24 veckor på EC på Malta. Det är en av de bästa erfarenheter jag har kunnat göra i livet och jag ångrar absolut inte att ha valt ESL. På sex månader har kunnat konstatera hur min nivå i engelska förbättrats ordentligt. Dessutom är Malta en magnifik ö full av platser att besöka. Jag var där sex månader och jag har fortfarande saker jag inte hunnit se. Om du fortfarande tvekar att resa på en språkresa, sluta omedelbart och far iväg! Det kommer att bli den bästa upplevelsen i ditt liv.

Läs allt
Inés Miranda Santillana
Inés Miranda Santillana
EC, St. Julian's
Kurslängd: 1 vecka

Min erfarenhet av EC Malta har varit fantastisk. Jag bestämde mig för en kurs i Affärsengelska i minigrupp, för jag hade bara en vecka till förfogande och jag ville koncentrera mig och avancera så mycket som möjligt. Jag kan säga att detta beslut var helt riktigt och jag rekommenderar det utan att tveka. Lärarna var utmärkta, de gav oss råd och rättade oss hela tiden. Dessutom kom de med kaffe och kakor på rasten! Personalen på skolan var mycket vänlig och alltid disponibel. Det organiserades en mängd olika aktiviteter till vilka man kunde anmäla sig. Missa inte ”Welcome Dinner” för att lära känna de som kommer nya och inte heller besöket till Medina, tystnadens stad. Även om Malta verkligen är ett litet land, erbjuds massor av saker att göra och platser att besöka. Jag rekommenderar det utan minsta tvekan!

Läs allt
Jeimy Fabiola Pérez Villamil
Jeimy Fabiola Pérez Villamil
EC, St. Julian's
Längd: 24 veckor

De tjänster som tillhandahölls av ESL innan mitt program uppfyllde alla mina förväntningar. Jag fick all information jag bad om nästan omedelbart. Jag såg att informationen var komplett och att de var pålitliga, något som övertygade mig att lita på ESL och deras organisation kring min vistelse. Bara en och en halv månad senare så var jag på väg till Malta. Jag skulle vilja tacka Diego Rico för hans tillgänglighet vid alla tidpunkter och för att han guidat mig genom bokningsprocess och organisationen av resan. Tack ESL för att ni har hjälpt mig med att uppfylla min dröm om att studera engelska och att resa utomlands! Det var en av de mest värdefulla upplevelserna i mitt liv.

Läs allt
Rita Lorenz
Rita Lorenz

Jag rekommenderar EC Malta eftersom att den har en härlig atmosfär och är mycket välorganiserad. Skolpersonalen är mycket uppmärksam på studenterna och alltid villig att sträcka ut en hjälpande hand... de erbjuder möjligheten att ringa 24 timmar om dygnet, och inte bara vid nödsituationer. Receptionisterna är mycket vänliga och tar hand om allt. Skolan ligger centralt och nära studentbostäderna. EC Malta är en professionell anläggning utifrån alla aspekter. Innehållet är varierat och man använder moderna undervisningsmetoder. Lärarna är välutbildade och vet hur man behandlar internationella studenter. Skolan ger goda råd och anordnar aktiviteter både i och utanför skolan. Lärarna, cheferna och personalen i allmänhet är kompetenta och utför sitt arbete med stor entusiasm. Jag tyckte mycket om min kurs tack vare lärarna och även tack vare alla de internationella studenterna. Det var ett nöje att lära sig engelska i en så trevlig miljö, det hjälpte mig att förbättra min nivå. På fritiden så tyckte jag om att promenera längs kusten eller slappa i någon av Maltas vikar. Rundturen i Valletta som organiseras av skolan och den guidade turen den första dagen var mycket bra.

Läs allt
Alessandra Molinari
Alessandra Molinari

Jag gillar det faktum att EC Malta har ett väldigt strategiskt läge nära skolans beach club och St Julians centrum. Jag tyckte om att gå runt och äta middag på olika ställen och på traditionellamaltesiska restauranger. Det som jag gillat mest med kurserna är de interaktiva undervisningsmetoderna där man tar hjälp av videos eller hörförståelseövningar och diskuterar verkliga nutidsfrågor. Jag skulle verkligen rekommendera EC Malta till mina vänner då jag är väldigt nöjd med EC-teamet som är mycket organiserade och hjälpsamma.

Läs allt
Shilan Turgut
Shilan Turgut

Jag rekommenderar Malta till alla eftersom att det är ett trevligt ställe. Du kan gå till stranden och göra dina läxor där :) Lärarna är vänliga och kvalificerade och deras undervisningsmetoder i engelska var alltid roliga i min klass.

Läs allt
Marzia Capobianco
Marzia Capobianco
EC, St Julians
Kurslängd: 2 veckor

Min språkkurs på Malta var en fin upplevelse och jag skulle vilja tacka ESL för att ha fått möjlighet till att träffa fantastiska människor, förbättra språket och ha roligt på samma gång! Jag kommer garanterat åka på en ny språkkurs i framtiden och räknar med ESL:s bra förslag!

Läs allt
Audrey Passelecq
Audrey Passelecq

Jag föredrog "kaféchatten" där man pratar och dricker gratis kaffe med en lärare. Det är bra för att förbättra ditt tal och för att träffa andra studenter. Jag tycker att EC Malta är en bra erfarenhet. Jag fick massor av vänner som kommer från många länder runt om i världen och det är mycket intressant att dela med sig av varandras kulturer. Att resa är det bästa sättet för att snabbt lära sig ett språk och samtidigt ha väldigt kul. Så, sätt fart!

Läs allt
Falmur Bajmaraj
Falmur Bajmaraj
EC, St. Julians
Längd: 12 veckor

Jag rekommenderar EC Malta på grund av deras sätt att lära ut är mycket bra. Jag tycker om skolans organisation och det faktum att vi inte spenderar så mycket tid i klassrum vilket är bättre för att lära sig. Kursen hade en bra mix av grammatik och tal. Under kvällarna tyckte jag om att vara i Paceville och min favoritaktivitet var definitivt att dyka. Jag har inga andra saker att rekommendera framtida EC studenter utom att åka hit!

Läs allt
Jessica Paola Castro Moscoso
Jessica Paola Castro Moscoso
EC, St. Julians
Längd: 24 veckor
 

Jag skulle rekommendera EC Malta eftersom det är en bra plats att lära känna nya människor och lära sig engelska snabbt och lätt. Jag tycker om platsen där skolan ligger för alla viktiga platser ligger nära. Jag tyckte verkligen om lärarna och lokalerna var moderna. Jag tycker om min kurs för den är väldigt flexibel och jag har tid att göra läxor på eftermiddagarna och jag kan be vem som helst om hjälp. Min favoritplats är Bay Street därför att jag där kan spela bowling eller shoppa eller ta något att äta och dricka och för att det är nära EC. Jag tycker speciellt mycket om båtfesten som arrangeras av EC eftersom jag träffade nya människor där och kunde dansa hela natten lång samtidigt som jag övade att prata engelska. Om du ska åka till Malta se till att det är på sommaren eftersom det blir väldigt kallt på vintern och man lätt kan bli sjuk, resten av året är det väldigt fint. Du kommer få en jättebra språkresa om du åker till Malta.

Läs allt
Maurice Genoud
Maurice Genoud
EC, St. Julians
Längd: 9 veckor

Jag har haft 15 oförglömliga veckor på Malta. Under nio av dem läste jag en engelskakurs. Skolan är mycket bra överlag: personalen, utrustningen, atmosfären, kvaliteten på lektionerna och de många aktiviteterna utöver skolan (ibland överdrivet många, borde skolan anordna så många fester?). Det bästa är dock att inte spendera hela tiden med vänner från skolan utan att även lära känna lokalbefolkningen. Malta är en mycket trevlig ö tack vare sina trevliga invånare, sitt klimat, vackra landskap och den oändliga mängd intressanta platser som finns att besöka. Jag har haft tid med mycket sportaktiviteter till exempel cykling, dykning, racing och framförallt bergsklättring. För att summera har detta varit de fyra bästa månaderna i mitt liv!

Läs allt
Céline
Céline
EC, St. Julians
Kusrlängd: 6 månader

Jag hade länge velat lära mig engelska utomlands en gång för alla och jag älskade att få göra det i två olika länder. Jag började med att gå en tre-månaders kurs på Malta (januari-mars) och när våren kom åkte jag till Cambrige i tre månader. ESL bjöd mig på tur-och-retur-resan mellan Malta och England så att jag kunde besöka Malta en gång till innan jag återvände hem. Jag kom tillbaka med en massa minnen och ett fullspäckat schema med adresser till mina nya vänner!

Läs allt
Francesco Martinoli
Francesco Martinoli
EC, St-Julians
Kurslängd: 12 veckor

 

Kurserna är varierade och interaktiva, med mycket duktiga och vänliga lärare. Skolan är mycket vacker och med många studenter från hela världen. Dessutom finns det alltid utflykter och aktiviteter, så man har aldrig tråkigt. Eftersom St Julians är en stad med mycket nöjen, är det lätt att få nya vänner och att öva engelska med dem. Värdfamiljen var också fantastisk, damen jag bodde hos var snäll och tillmötesgående och fick mig att känna mig som hemma.

Läs allt
Rahel Graser
Rahel Graser
EC, St-Julians
Kurslängd: 12 veckor

 

St Julians är ett perfekt resmål för att lära sig engelska, för den som intresserar sig för olika kulturer och historisk mångfald. Eftersom Malta har varit ockuperat av olika angripare, markeras ön starkt av olika nationers inflytande. Paceville är utan tvekan det mest kända stället bland de unga och ligger inte långt från skolan. Det går inte en dg utan att det händer något i Paceville. Även om ön är ganska liten, finns det enormt många ställen och byar att besöka. Bussnätet är välutvecklat och gör att man kan resa runt med lätthet. Malta erbjuder något för var och en!

Läs allt
Maria Colon
Maria Colon
EC, St-Julians
Kurslängd: 18 veckor

 

När jag tog det spontana beslutet att göra en språkkurs på Malta, organiserade ESL ett helt utomordentligt program för mig, som bestod i en 9 veckors kurs, följt av 9 veckors praktik, perfekt anpassat till mina behov. Det var idealiskt att först förbättra min engelska och att lära känna folk från olika kulturer, för att sedan praktisera i 9 veckor utanför skolan. Dessutom kunde jag knyta nya kontakter. Skolan har mycket kompetenta lärare och undervisningen var intressant och varierad. Vår grupp förbereddes perfekt inför Cambridgeexamen CAE. Jag fick en varm och hjärtlig kontakt med min värdfamilj. Jag tillbringade många timmar tillsammans med familjemedlemmarna och gjorde till och med några utflykter tillsammans med dem, där jag lärde mig mycket om den maltesiska kulturen. Malta är ett magnifikt land och jag tillbringade 4 oförglömliga månader på denna Medelhavsö! Ett stort tack till ESL!

Läs allt