Kommentarer – EC

Alejandra Rodríguez Guerrero
Alejandra Rodríguez Guerrero
EC, Brighton
Kurslängd: 3 veckor

Jag har tillbringat tre fantastiska veckor i Brighton. Skolan har ett utmärkt läge, många klasrum har havsutsikt och det finns goda förbindelser både med buss och till de flesta turistattraktionerna som man kan promenera till. Ibland är det svårt att få till en bra blandning av nationaliteter på skolorna under sommaren men EC har överträffat mina förväntningar, i varje klass var det ungefär fem olika nationaliteter. Jag har blivit förälskad i Brighton, det är en livlig stad där man inte kan bli uttråkad. Den har en härlig charm med sina små butiker, stranden, den berömda "piren", pubarna och tesalongerna som kan servera en läcker ”cream tea” på regniga eftermiddagar. Kort sagt så har det varit en mycket givande erfarenhet och ett privilegium att få ha bott tre veckor i denna fantastiska stad. Brighton kommer alltid att vara ett bra val!

Läs allt
Giulia Townsend
Giulia Townsend
EC, Brighton
Kurslängd: 12 veckor

Brighton är en fantastisk stad. Inte lika stor som London men inte heller för liten... piren, gatorna (där man kan hitta vintagebutiker, trevliga kaféer och restauranger), stadens centrum och, naturligtvis, de berömda engelska pubarna och det lokala nattlivet. Människorna är mycket öppna. Jag studerade vid skolan EC som ligger några minuters promenad från residenset där jag bodde. Lärarna är toppen och skolan organiserar många aktiviteter under veckorna: pubkvällar, bowling, laser games, guidade utflykter till Oxford, Cambridge och andra städer... Denna resa har varit den bästa upplevelsen i mitt liv och jag lärde känna många nya människor, några av dem blev goda vänner.

Läs allt
Laure Kulling
Laure Kulling
EC, Brighton
Kurslängd: 10 veckor

Jag valde Brighton för min språkkurs, 5 veckor i en värdfamilj och ytterligare 5 på ett residens och båda alternativen var mycket bra. Jag var mycket orolig när jag åkte, men efter att jag kom fram togs jag emot av värdfamiljen med ett varmt välkomnande, detsamma från personal och övriga studenter på skolan. Lärarna var utmärkta och det var lätt att snabbt göra framsteg, så länge man inte hamnade i fällan att tala sitt modersmål med övriga studenter. Atmosfären är utmärkt och folket mycket trevliga. Det fattas inget i Brighton, det är som ett litet London precis vid kusten. Det har varit en helt oförglömlig upplevelse som jag rekommenderar alla att göra. Jag tänker åka igen, och längre denna gång!

Läs allt
Noémie Cucinotta
Noémie Cucinotta
EC, Brighton
Kurslängd: 4 veckor

Månaden som jag tillbringade i Brighton var helt fantastisk! Själva staden är extraordinär och det finns alltid massor av saker att göra. Strand, shopping, pubkvällar, klubbar... allt verkar ha skapats för att uppmuntra till nya möten och att träffa nya vänner. På residenset där jag bodde så var det ännu enklare att träffa nya människor. Under de första dagarna av min språkreseupplevelse så lärde jag att känna en massa nya människor med olika nationaliteter och av olika åldrar vilket omedelbart fick mig att känna mig som en av dem! Skolan var verkligen enastående, perfekt belägen och med utmärkt personal, från lärare till receptionister. Massor av oförglömliga möten och definitivt en av de bästa upplevelserna i mitt liv!

Läs allt
Justine Sottaz
Justine Sottaz
EC, Brighton
Kurslängd: 12 veckor

Jag tillbringade tre exceptionella månader i Brighton. Det är en livlig och ungdomlig stad som är full av diskotek och pubar för alla smaker. Invånarna är dessutom mycket trevliga. Skolan är mycket välorganiserad. Det är ingen risk att man blir uttråkad!

Läs allt
Desaira Gomez
Desaira Gomez
EC, Brighton
Kurslängd: 3 veckor

De tre månaderna jag tillbringade i Brighton har varit oförglömliga, jag har haft underbara stunder i denna magnifika stad. Brighton är en mycket trevlig stad vid kusten och ligger mycket nära London, vilket är en fördel. Nattlivet är mycket livligt, och detta under hela veckan. Det finns superba pubar och klubbar. Skolan EC är en mycket bra språkskola, lärarna är fantastiska och så även övrig personal. Jag ångrar inte mitt val av boende, det är en jättefin erfarenhet att bo på residens med folk från andra länder och kulturer. Jag har lärt känna fantastiska människor som jag aldrig kommer att glömma och som jag hoppas få återse snart!

Läs allt
Mickael Hayoz
Mickael Hayoz
EC, Brighton
Kurslängd: 12 veckor

 

Jag har valt Brighton, därför att jag alltid hört att det skall vara en ‘feststad’. Alla de ryktena var helt sanna. Brighton är en mycket livlig och relativt ung stad, eftersom de flesta invånarna är studenter. Du hittar därför alltid något att göra varje stund av dagen. När det gäller skolan var EC School helt fantastisk, lärarna är verkligt välutbildade och är verkligen där för din skull! Jag bodde på residens under min vistelse. Om du har ett minimum av självständighet och social förmåga skall du välja detta alternativ. Du blir inte besviken! I korthet; Brighton är enligt min uppfattning den perfekta staden för att lära sig engelska, för den ligger vid havet, 50 minuter från London och det är helt klart en feststad!

Läs allt
Philippe Pugin
Philippe Pugin
EC Brighton
Längd: 13 veckor

Jag valde England och Brighton därför att jag hade hört talas om nattlivet där och det är utan tvekan en av de bättre städerna med tanke på det. EC-skolan blev jag rekommenderad av ESL och av goda vänner. Lektionerna och lärarna var bra. Min värdfamilj var helt fantastisk! Jag fick flera nya vänner och jag gillade min tid här. Jag hade inte gått i skolan på länge, men detta var en av mitt livs bästa upplevelser!

Läs allt