Språkresor till Izmir

Angenämt klimat, starka färger, klart vatten och ett avundsvärt kulturarv: den gamla staden Smyrna bjuder in dig till en oförglömlig vistelse vid Egeiska havet! Passa på under din språkresa till Izmir att upptäcka denna blandning av orientalisk tradition och modernism. Utomhuskaféer, basarer, vackra stränder … Turkiets tredje största stad har allt för att du ska trivas.

Se vårt urval av skolor för Turkiska - Izmir

Staden Izmir är byggd på sluttningar och har bevarat en västerländsk livsstil. Befolkningen är vänlig, gastronomin fantastisk och nattlivet mycket animerat, speciellt i kvarteren Alsancak, där de gamla ottomanska husen har förvandlats till bohemiska kaféer och restauranger och blivit mötesplats för de unga studenterna. Förlora dig i denna magiska stads vindlande gränder!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.