Språkresor till Seoul

Utforska Seoul med andra ögon och lär känna varje hörn av denna otroliga stad när du studerar koreanska! En språkresa till Seoul är ett verkligt unikt sätt att få egen erfarenhet av koreansk kultur genom att dyka rätt ner i nya traditioner och vyer, i total koreansk fördjupning. Hos ESL har våra kurser i koreanska i Seoul blivit extremt populära med studenter som reser från hela världen för att uppleva denna dynamiska, föränderliga stad på nära håll.
 

Se vårt urval av skolor för Koreanska - Seoul

 • Lägg till i favoriter

  I ett nybyggt torn av glas och stål i centrum av Seoul, bara några steg från järnvägsstationen Gangnam...

  Från 3630 SEK
  410 USD för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Seoul?

 

Sydkorea är ett fascinerande land med ett lika fascinerande språk. Århundraden av historia och kultur har gjort landet till den blandning av modernt och traditionellt det är idag och var kan vara bättre att uppleva denna blandning av världar än i dess huvudstad Seoul? Du omges av koreanska dygnet runt, lyssnar på språket, läser det när du promenerar på gatorna och talar det med ortsbefolkningen i din vardag. Eftersom koreanska är vitt skilt från alla andra språk du lärt dig tidigare, är total fördjupning det bästa sättet  - och det mest spännande – att lära sig och praktisera det varenda dag.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i koreanska i Seoul?

 

Våra partnerskolor uppmuntrar lärande på ett dynamiskt, praktiskt sätt så att du känner dig involverad i lektionerna och börjar prata från första dagen. Dina lärare stöder dig för att du ska uppnå dina mål och du befinner dig i en trygg, vänlig miljö där du kan träffa andra studenter som rest från världens alla hörn och öva med dem. Våra partnerskolor ordnar också sociala aktiviteter så att du får tillfälle att umgås med både inhemska och internationella studenter när du studerar koreanska i Seoul.


 

Hur kan jag ordna med allt för min språkresa till Seoul?

 

Vi vet att det kan kännas läskigt att resa över halva jordklotet, så på ESL erbjuder vi med stolthet en komplett service och hjälper dig att hitta den perfekta kursen och det ideala boendet tillsammans med expertråd om flyg och annan information du kan behöva om din språkresa till Seoul. Du behöver aldrig känna dig ensam med vår kostnadsfria, personaliserade rådgivning före, under och efter din kurs. Prata med våra språkreserådgivare om dina mål och behov, så hjälper vi dig att ta hand om allt.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.