Språkresor till Busan

Om du är typen som vill ta dig bortom allfarvägen och utforska hur det skulle vara att verkligen leva som en lokalinvånare, då är Busan staden för dig. En språkresa till Busan ger dig inblick i koreanskt vardagsliv i en stad fylld av kultur och personlighet. Busan är en otrolig blandning av modernt och traditionellt, skyskrapor som reser sig över stränder med undangömda tempel som tittar fram ur bergen och klipporna. Plugga koreanska i Busan och upplev Sydkoreas mest progressiva stad själv!
 

Se vårt urval av skolor för Koreanska - Busan

 • Lägg till i favoriter

  I hjärtat av Busans vibrerande Seomyeonkvarter, erbjuder vår koreanska språkskola tio ljusa och moderna...

  Från 3481 SEK
  410 USD för 1 vecka

Varför studera koreanska i Busan?

 

Busan, en stad med många facetter, låter dig resa tillbaka i tiden till Koreas traditionella livsföring, men visar dig också Sydkoreas ultramoderna, hetsiga livsstil. Praktisera din koreanska varje dag med ajummas på Jagalchimarknaden vid kusten, vandra upp i bergen till den undangömda Beomosatemplet, eller ta dig till Seomyeon i centrum och dess neonljus, soju och barbecue. Koreanerna är vänliga och välkomnande och uppmuntrar dig att praktisera dina nya språkkunskaper medan de visar dig hur det verkligen är att vara en del av denna otroliga stad!


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i koreanska i Busan?

 

På vår partnerskola kommer du att lära dig koreanska under dynamiska lektioner, där fokus ligger på att tala och att öva. Du kommer att känna dig välkommen från dag ett, med uppmuntrande, stödjande personal och kommer att träffa människor från hela världen och med många nationaliteter representerade på varje kurs. Våra partnerskolor organiserar även aktiviteter och utflykter som hjälper dig att integrera dig i det koreanska livet och att utforska mer av staden under din språkkurs i Busan.


 

Vilka är fördelarna med att läsa koreanska i Busan?

 
 • Du hör koreanska talas dygnet runt och praktiserar dina läskunskaper eftersom du ser hangul runt omkring dig.
 • Du träffar nya människor och praktiserar koreanska varje dag.
 • Du fördjupar dig i stadens dagliga liv, i hjärtat av Sydkorea.
 • Slutligen (och viktigast av allt), du kommer hem med minnen för livet och får en inblick i en kultur som i snabb takt sätter sitt avtryck i världen.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.