Kurs i affärsengelska – Spa, Belgien

Staden Spa är en välkomnande och rofylld plats, vars namn omedelbart associerar till hälsosamma bad. På gränsen till Ardennermassivet har Spa, sedan sekler, tack vare sitt källvattens läkande egenskaper, attraherat en publik, lika känslig för platsens ro, som för dess skönhet. Kasinot – det äldsta i Europa – byggdes 1862 och har varit vittne till en imponerande historia, rik på händelser och möten mellan viktiga personer.

Se vårt urval av skolor för Engelska - Spa

 • Lägg till i favoriter

  En skola till företagens tjänst, med mer än 40 års grundmurad erfarenhet! Vill du konsolidera dina...

  Från 32746 SEK
  3120 EUR för 1 vecka
Spa är en plats som verkar ge skydd mot värdens kval. De magnifika byggnaderna i centrum, som Waux-Hall och den mycket vackra kyrkan, Eglise Saint-Remacle, bildar en harmonisk stadskärna, som kontrasterar mot stadens parker och de omgivande skogarna. Idag överraskar Spa med ett lockande utbud av restauranger, museer och konstgallerier. Inom kultur, sport och fritid förnyar och erbjuder Spa sina 10000 invånare och många besökare upptäckter i alla prislägen, som ibland förundrar. Formula 1-banan, festivalerna och baden – uppdaterade och frekventerade av unga, dynamiska människor – är bara några av de fasetter som kännetecknar denna välkomnande och livliga stad. Alltså en idealisk kombination av harmonisk omgivning för en stimulerande vistelse!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.