Vuxna  , Plustecknen som gör skillnaden
Vuxna

Plustecknen som gör skillnaden

Plustecknen som gör skillnaden

Kostnadsfri personlig rådgivning
En språkresa måste vara välorganiserad och samtidigt motsvara dina förväntningar, din målsättning och dina personliga önskningar. Med detta i åtanke kan professionell rådgivning vara avgörande. Tveka inte att kontakta oss via telefon när du behöver goda råd eller för att boka in ett möte där du får tillfälle att diskutera ditt projekt. Vi gör ytterligare information tillgänglig för dig, förklarar skillnaderna mellan de skolor som intresserar dig samt beräknar priset utifrån de alternativ du väljer. Vänligen notera att dessa möten är kostnadsfria och utan förpliktelse från din sida.
Kvalitetsgaranti
Vi har arbetat med majoriteten av våra skolor under flera års tid. Den regelbundna kontakt vi har med skolorna, våra många besök på plats och den återkoppling våra studenter ger, ligger till grund för att ge oss en god kontroll över kvaliteten på våra partnerskolor.
Nationaliteter
De partnerskolor ESL erbjuder sina studenter har deltagare från världens alla hörn, i varierande proportioner beroende på säsong och val av destination eller skola. Tack vare företagets internationella utbredning, har vi möjlighet att påverka att få en inlärningsmiljö med studenter från flera olika länder. Detta är viktigt för att skapa dynamik och för att stärka syftet med utlandsstudier, nämligen mångfald.
Våra priser
ESL tillämpar skolornas originalpriser. Det betyder att du aldrig betalar mer, och många gånger mindre, än vad du skulle gjort om du bokat direkt med skolan. Inga extra avgifter faktureras och du betalar ingenting för administration eller rådgivning. Detta innebär att du, genom att åka utomlands med ESL, inte betalar mer än du skulle ha betalat om du anmält dig direkt utomlands. Dessutom besparar du dig alla administrativa steg och kan hela tiden dra nytta av vår assistans före, under och efter din utlandsvistelse. ESL garanterar dig det lägsta priset med återbetalning av mellanskillnaden. Våra priser anges som indikativa prisofferter i svenska kronor och aktualiseras dagligen på vår hemsida, i syfte att på ett så korrekt sätt som möjligt visa kostnaden för våra program utomlands. Priset omräknas till dagskurs vid bekräftelsen av anmälan. 
Personligt priserbjudande
För att på bästa sätt ge dig en exakt uppfattning om hur mycket din språkkurs kommer att kosta och för att ge dig en möjlighet att jämföra olika destinationers priser, skickar vi dig ett kostnadsfritt personligt priserbjudande i svenska kronor. Detta gör att du kan tänka över ditt val i lugn och ro med all nödvändig information till hands för att fatta ditt beslut.
Bokning av boende (olika alternativ)
ESL presenterar ett flertal boendealternativ för dig: de bästa värdfamiljerna, utvalda med omsorg och regelbundet kontrollerade, residens för studenter och delade lägenheter. Beroende på val av destination kan du även välja olika lösningar från hotellrummets komfort till en enrumslägenhets oberoende. Hos oss finns något för alla smaker!
Visumansökan
Behöver jag ett visum? Vilken är proceduren för detta? Var ansöker jag om ett visum? ESL vägleder dig igenom de administrativa stegen och förser dig med all information du behöver för att införskaffa ditt visum. Kontakta oss så hjälper vi dig.
Kostnadsfri utvärdering av din språknivå
Den grundläggande akademiska service vi erbjuder består av att placera studenten i en grupp som motsvarar hans/hennes specifika språknivå. Detta är av största vikt eftersom vi vill att våra kursdeltagare ska känna sig trygga och samtidigt utvecklas på ett tillfredsställande sätt. Det är också detta faktum som gör språkkursen effektiv och intressant. Med utgångspunkt i detta erbjuder alla skolor ett utvärderande test under första skoldagen eller innan kursstarten. Om du önskar kan du även ta del av detta test under din personliga rådgivning hos ESL. Testet är speciellt användbart när din målsättning är att fullfölja en certifierande förberedelsekurs, för vilken det är nödvändigt att leva upp till en viss miniminivå.
Gratis flyg och specialerbjudanden
Tack vare vår goda professionella relation till ett antal flygbolag, kan vi regelbundet erbjuda gratis flyg till ett flertal destinationer, från vissa utvalda flygplatser. Under hela året kan alla studenter som bokar en 12, 24, eller 36 veckors språkresa till ett flertal resmål i Europa och i USA, få resan gratis t.o.r. med flyg på ESL:s bekostnad. Gå in på ”Specialerbjudanden” på vår hemsida för att läsa mer om alla våra aktuella specialerbjudanden och tveka inte att kontakta oss !
Försäkring mot icke godkända provresultat
Av praktiska skäl, såsom flyg, visum och boende t ex, är det att föredra att du skriver in dig på språkkursen i god tid innan du reser. En del studenter har svårt att skriva in sig i förväg eftersom de väntar på kommande studieresultat som i vissa fall ligger till grund för antagande till kursen de valt. Eftersom vi är medvetna om att detta kan vara fallet erbjuder vi en kostnadsfri avbeställningsförsäkring som tillåter dig att planera och anmäla dig i förväg utan risk vid ett eventuellt ofullständigt studieresultat. Med andra ord kan du utan risk anmäla dig till en språkkurs utomlands och vid den händelse att du dessvärre inte kan resa p.g.a. dina studieresultat, kräver vi inga avgifter.
Promotion och specialerbjudanden från ESL
Under hela året ger dig ESL specialerbjudanden och rabatter på din språkresa. Utnyttja våra exklusiva kampanjer när du reserverar ditt program i förväg eller när ni är två som samtidigt gör anmälan (utan att behöva välja samma resmål/skola). Kolla regelbundet vår hemsida eller kontakta oss för att hålla dig informerad om våra partnerskolors specialerbjudanden och res till marknadens bästa priser.
Grupper
För grupper om 10 personer eller fler, utformar vi skräddarsydda program på mycket förmånliga villkor för deltagarna och medföljande ledare. Kontakta oss för mer information.