Vuxna, COVID-19 | ESL cares

COVID-19 | ESL cares

På ESL vet vi att människorna är den verkliga drivkraften för vårt uppdrag. Därför arbetar vi hårt för att göra denna situation så lätt som möjlig för våra studenter.
 
För närvarande arbetar ESL:s medarbetare hemifrån och finns tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan ha angående din nuvarande eller framtida bokning.

Här följer en uppsummering av den rådande situationen som kan svara på några av dina frågor:
 
Kan jag fortsätta att studera språk?
Ja, absolut. På ESL har vi snabbt anpassat oss till de nuvarande restriktionerna och erbjuder nu kurser i engelska online  så att du kan upprätthålla din nivå och förbereda dig inför din nästa språkresa utomlands hemifrån. Som med våra partnerskolors reguljära privatlektioner får du tillgång till undervisning av toppkvalitet, en mängd läromedel och roliga sociala aktiviteter.

När kommer jag att kunna resa igen?
Du kommer att märka att detta varierar mycket från land till land. Vi rekommenderar att du tittar på dina myndigheters webbplatser för att se vilka begränsningar som gäller för ditt hemland. Beträffande våra populäraste resmål, hittar du mer information genom at klicka på följande länkar:
 
           · Storbritannien
           · Irland
           · USA
           · Kanada
           · Australien
           · Frankrike
           · Tyskland

För information om andra resmål, vänligen kontakta någon av våra språkreserådgivare.

Jag vill planera ordentligt i förväg. Kan jag boka?
Självklart. Reserestriktionerna kommer att lyftas vid någon tidpunkt, så varför inte börja att planera? Det finns en anledning till att vi har förtjänat våra kunders förtroende i över 20 år – vår erfarenhet gör att vi kan erbjuda flexibilitet så att våra studenter alltid får njuta av en personlig och bekymmersfri upplevelse från början till slut.

Jag bokade min språkresa för ett datum längre fram. Kan jag fortfarande resa?
Det beror på din kurs startdatum, liksom på vilket land du kommer ifrån och på vilken som är din destination. Vårt team jobbar hårt på att hålla sig helt uppdaterat om hur situationen för COVID-19 utvecklar sig överallt i världen, så tveka inte att kontakta oss angående de frågor du kan ha i ämnet.