Vuxna, COVID-19 | ESL cares

ESL:s åtagande

Fler och fler skolor öppnar igen och har arbetat hårt för att göra sig klara att åter välkomna studenter- I tillägg ser ESL till att alla våra partnerskolor implementerar alla lokala hälsokrav och även tar dem ett steg längre när det gäller säkerhet och hygien. Detta är vårt åtagande gällande säkerhet:

ESL - COVID-19 | ESL cares
Kontakt

På ESL vet vi att människorna är den verkliga drivkraften för vårt uppdrag. Därför arbetar vi hårt för att göra denna situation så lätt som möjlig för våra studenter.
 
ESL:s medarbetare arbetar full tut och finns tillgängliga för att besvara de frågor eller funderingar du har om din nuvarande eller framtida bokning.
 
Här följer en uppsummering av den rådande situationen som kan svara på några av dina frågor
 
1. Kan jag börja min språkresa idag?
Ja, absolut. Ta vara på en unikt mixad studieupplevelse – förbered dig för din kurs utomlands genom att börja online! Välj från ett brett urval av språk som du kan studera online – både för vuxna och för juniorer – och håll uppe din nivå medan du förbereder dig för din nästa språkresa hemifrån.
Vår mixade studieupplevelse kommer med ett extra plus – specialpris på både din kurs i engelska online och på plats för ett stort antal resmål!

2. Jag vill planera ordentligt i förväg. Kan jag boka?
Självklart. Självklart! Nu är det i själva verket den bästa tiden att boka i förväg. Reserestriktionerna avvecklas vartefter och att boka med ESL gör att du kan dra fördel av en rad specialerbjudanden som ger dig reducerade priser för din språkresa utomlands.


3. När och till vilka destinationer kan jag resa?
Goda nyheter – gränserna öppnas åter världen över och att resa till vissa destinationer är nu möjligt igen. Emellertid rekommenderar vi att du tittar på dina myndigheters webbplatser för att se vilka begränsningar som gäller för ditt hemland. Beträffande våra populäraste resmål, hittar du mer information genom at klicka på följande länkar:
· Storbritannien · Irland · USA · Kanada · Australien · Frankrike · Tyskland

För information om andra resmål, vänligen kontakta någon av våra språkreserådgivare.