Om ESL, Varför välja ESL?
Om ESL

Varför välja ESL?

Varför välja ESL?

Lägstaprisgaranti

Vi erbjuder de lägsta priserna på alla vuxenkurser och ersätter till 100 % eventuella prisdifferenser, om du hittar samma program billigare hos någon annan språkreseförmedlare, eller direkt med skolan.

Exceptionellt hög kundtillfredsställelse

Förra året bekräftade 97 % av våra studenter att de skulle rekommendera ESL. Majoriteten av våra nya studenter kontaktar oss på rekommendation.

Service från A till Ö & fullt stöd

Vårt erfarna, flerspråkiga team står till din disposition före, under och efter din språkresa för att säkra att du skall få ditt livs upplevelse. Du kan alltid förlita dig till vårt stöd om något, mot förmodan, skulle krångla under din språkresa.

Gratis administration och inskrivning

Till skillnad mot vissa andra språkreseförmedlare, ordnar vi alla administrativa steg för din inskrivning på studieplatsen helt gratis. Detta inkluderar inskrivning på kursen, bokning av boendet, transfers, hjälp med visum, samt all annan kommunikation med skolan eller studieorten.

Prisbelönad språkreseförmedlare

För 5:e gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som "Bästa språkreseförmedlare i Europa" vid Study Travel Star Awards 2016, som ägde rum i London den 3 september 2016. Denna nya utmärkelse gör att ESL blivit den enda språkreseförmedlaren i Sverige som tagit hem priset ”Lifetime Award”, vilket erhålls efter fem segrar.

Certifierad kvalitet

ESL – Språkutbildning utomlands är ackrediterad hos kvalitetskontrollsorgan inom turism- och utbildningsindustrin.

Trygghet till 100 %

ESL – Språkutbildning utomlands har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Denna kan användas om en resa ställs in eller avbryts. För att skydda dig som resenär vid sådana händelser finns därför denna resegarantilag. ESL är också medlem av den schweiziska reseindustrins resegarantifond. Den återbetalar kostnaderna för din språkresa vid eventuell konkurs eller insolvens hos tjänsteleverantören innan eller efter din avresa.

Över 20 års erfarenhet

Med över 20 års erfarenhet av att organisera språkutbildning utomlands, har vi placerat tusentals studenter över hela världen, och därmed skapat starka lokala relationer. Vårt inflytande hos partnerskolorna betyder mer trygghet för dig.

Omdömen

På våra hemsidor publicerar vi tiotusentals ocensurerade omdömen från våra studenter. Denna information finns där för att hjälpa dig att välja den skola och det resmål som känns mest rätt för dig.

En hållbar organisation

ESL – Språkutbildning utomlands är en hängiven anhängare av hållbar utveckling och varje beslut som tas inom organisationen är bedömt utifrån dess globala påverkan.

Personlig service på vårt kontor

Möt våra rådgivare på vårt kontor i Stockholm för en fri konsultation utan förbindelse att köpa. Alternativt kom och träffa oss på en studentmässa i närheten av där du bor, eller på något av de olika informationsmöten vi håller runt om i landet.

Kvalitetskontroll

Vi besöker kontinuerligt våra partnerskolor. Det är mycket betydelsefullt för oss att ha en stark relation med våra partners och att vara uppdaterade på lokala utvecklingar. Detta gör det möjligt för våra team att ge dig de bästa råden.

Unika och nytänkande program

Tillsammans med våra partners arbetar vi med att utveckla unika program baserade på våra studenters behov och feedback.

Akademisk excellens

Vår bakgrund inom utbildning säkrar att vi har djupa kunskaper inom språkutbildning och att vi håller oss uppdaterade på de senaste trenderna inom undervisning.

De bästa språkskolorna

Vi väljer som partners språkskolor enligt stränga krav. Utöver höga akademiska meriter, måste en partnerskola kunna visa upp högkvalitativa installationer, en välkomnande miljö, passande boendealternativ, små studiegrupper på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram (utöver en mängd annat). Våra partnerskolor är väletablerade, internationellt erkända och ackrediterade hos välkända nationella och internationella organ.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Hannelore V.

Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

Läsa mer
Guillermo Perdiguero Ruiz

Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

Läsa mer
Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER