Om ESL, Varför välja ESL?
Om ESL

Varför välja ESL?

Varför välja ESL?

Lägstaprisgaranti

Vi erbjuder de lägsta priserna på alla vuxenkurser och ersätter till 100 % eventuella prisdifferenser, om du hittar samma program billigare hos någon annan språkreseförmedlare, eller direkt med skolan.

Exceptionellt hög kundtillfredsställelse

Förra året bekräftade 97 % av våra studenter att de skulle rekommendera ESL. Majoriteten av våra nya studenter kontaktar oss på rekommendation.

Service från A till Ö & fullt stöd

Vårt erfarna, flerspråkiga team står till din disposition före, under och efter din språkresa för att säkra att du skall få ditt livs upplevelse. Du kan alltid förlita dig till vårt stöd om något, mot förmodan, skulle krångla under din språkresa.

Gratis administration och inskrivning

Till skillnad mot vissa andra språkreseförmedlare, ordnar vi alla administrativa steg för din inskrivning på studieplatsen helt gratis. Detta inkluderar inskrivning på kursen, bokning av boendet, transfers, hjälp med visum, samt all annan kommunikation med skolan eller studieorten.

Prisbelönad språkreseförmedlare

Vid Study Travel Star Awards, har ESL – Språkutbildning Utomlands röstats fram som ”Bästa språkreseförmedlare i Europa” fem gånger, vilket resulterat i titeln ”Lifetime Award”, som ett erkännande för utomordentlig service utförd av yrkesverksamma inom språkreseindustrin. ESL är den enda språkreseförmedlaren i Sverige som har erhållit denna prestigefyllda utmärkelse.

Certifierad kvalitet

ESL – Språkutbildning Utomlands är ackrediterad hos kvalitetskontrollsorgan inom turism- och utbildningsindustrin.

Trygghet till 100 %

ESL – Språkutbildning Utomlands har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Denna kan användas om en resa ställs in eller avbryts. För att skydda dig som resenär vid sådana händelser finns därför denna resegarantilag. ESL är också medlem av den schweiziska reseindustrins resegarantifond. Den återbetalar kostnaderna för din språkresa vid eventuell konkurs eller insolvens hos tjänsteleverantören innan eller efter din avresa.

Över 20 års erfarenhet

Med över 20 års erfarenhet av att organisera språkutbildning utomlands, har vi placerat tusentals studenter över hela världen, och därmed skapat starka lokala relationer. Vårt inflytande hos partnerskolorna betyder mer trygghet för dig.

Omdömen

På våra hemsidor publicerar vi tiotusentals ocensurerade omdömen från våra studenter. Denna information finns där för att hjälpa dig att välja den skola och det resmål som känns mest rätt för dig.

En hållbar organisation

ESL – Språkutbildning Utomlands är en hängiven anhängare av hållbar utveckling och varje beslut som tas inom organisationen är bedömt utifrån dess globala påverkan.

Personlig service på vårt kontor

Möt våra rådgivare på vårt kontor i Stockholm för en fri konsultation utan förbindelse att köpa. Alternativt kom och träffa oss på en studentmässa i närheten av där du bor, eller på något av de olika informationsmöten vi håller runt om i landet.

Kvalitetskontroll

Vi besöker kontinuerligt våra partnerskolor. Det är mycket betydelsefullt för oss att ha en stark relation med våra partners och att vara uppdaterade på lokala utvecklingar. Detta gör det möjligt för våra team att ge dig de bästa råden. Dessutom tar många av ESL:s medarbetare själva språkkurser hos våra partnerskolor!

Unika och nytänkande program

Tillsammans med våra partners arbetar vi med att utveckla unika program baserade på våra studenters behov och feedback.

Akademisk excellens

Vår bakgrund inom utbildning säkrar att vi har djupa kunskaper inom språkutbildning och att vi håller oss uppdaterade på de senaste trenderna inom undervisning.

De bästa språkskolorna

Vi väljer som partners språkskolor enligt stränga krav. Utöver höga akademiska meriter, måste en partnerskola kunna visa upp högkvalitativa installationer, en välkomnande miljö, passande boendealternativ, små studiegrupper på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram (utöver en mängd annat). Våra partnerskolor är väletablerade, internationellt erkända och ackrediterade hos välkända nationella och internationella organ.

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Tamara Vázquez Núñez

Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

Läsa mer

Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

Läsa mer

Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER