Om ESL, ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa
Om ESL

ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

ESL vinnare 2010, 2011, 2014, 2015 och ... 2016!

För 5:e gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som "Bästa språkreseförmedlare i Europa" vid Study Travel Star Awards 2016, som ägde rum i London den 3 september 2016.
 
Denna nya utmärkelse gör att ESL blivit den enda språkreseförmedlaren i Sverige som tagit hem priset ”Lifetime Award”, vilket erhålls efter fem segrar.

Detta pris belönar framstående verksamheter inom språkresebranschen för deras förtjänstfulla arbete. Valet av ESL är resultatet av en undersökning, gjord av det brittiska förlaget Study Travel, som samlar in omdömen från flera tusen språkskolor världen över.
 
Efter att ha tagit hem titeln som « Bästa språkreseförmedlare i Europa » 2010, 2011, 2014, 2015 och 2016, bekräftar denna ”Lifetime Award” ESL:s ställning som ledare i branschen. Detta prestigfyllda, internationella erkännande, utlandsstudiebranschens Oscar, belönar det hårda arbete och det engagemang som genomsyrar alla ESL:s medarbete i verksamheten.
”Sedan 20 år har vi vinnlagt oss om att leverera den bästa servicen såväl till våra partnerskolor som till dem som gett oss förtroendet att resa med oss. Detta pris är ett erkännande, för 5:e gången, av vårt långa och hållbara arbete som vi känner oss ärade att ha vunnit”, säger Krister Weidenhielm, ansvarig för ”Products & Partnerships”

Bilder från prisutdelningen 2016

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

Bilder från prisutdelningen 2015

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

Bilder från prisutdelningen 2014

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

Nedan en video från prisutdelningen 2011:

Nedan en video och bilder från prisutdelningen 2010:

comments powered by Disqus

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Tamara Vázquez Núñez

Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

Läsa mer

Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

Läsa mer

Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER