Om ESL, ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa
Om ESL

ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa
ESL vinnare 2010, 2011, 2014, 2015 och ... 2016!
För 5:e gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som "Bästa språkreseförmedlare i Europa" vid Study Travel Star Awards 2016, som ägde rum i London den 3 september 2016.
 
Denna nya utmärkelse gör att ESL blivit den enda språkreseförmedlaren i Sverige som tagit hem priset ”Lifetime Award”, vilket erhålls efter fem segrar.

Detta pris belönar framstående verksamheter inom språkresebranschen för deras förtjänstfulla arbete. Valet av ESL är resultatet av en undersökning, gjord av det brittiska förlaget Study Travel, som samlar in omdömen från flera tusen språkskolor världen över.
 
Efter att ha tagit hem titeln som « Bästa språkreseförmedlare i Europa » 2010, 2011, 2014, 2015 och 2016, bekräftar denna ”Lifetime Award” ESL:s ställning som ledare i branschen. Detta prestigfyllda, internationella erkännande, utlandsstudiebranschens Oscar, belönar det hårda arbete och det engagemang som genomsyrar alla ESL:s medarbete i verksamheten.
”Sedan 20 år har vi vinnlagt oss om att leverera den bästa servicen såväl till våra partnerskolor som till dem som gett oss förtroendet att resa med oss. Detta pris är ett erkännande, för 5:e gången, av vårt långa och hållbara arbete som vi känner oss ärade att ha vunnit”, säger Krister Weidenhielm, ansvarig för ”Products & Partnerships”

Bilder från prisutdelningen 2016

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

Bilder från prisutdelningen 2015

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa

Bilder från prisutdelningen 2014

ESL - ESL, bästa språkreseförmedlare i Europa
Nedan en video från prisutdelningen 2011:
Nedan en video och bilder från prisutdelningen 2010: