Nyheter, Nya utbildningar
Nyheter

Nya utbildningar

Nya utbildningar

Nya program, nya resmål, nya aktiviteter … Läs här om de senaste trenderna och om nyheter från ESL - Språkutbildning Utomlands.

ESL - Nya utbildningar
15/11/2018
Studera engelska i Cardiff, Wales
Upptäck en annorlunda sida av Storbritannien med vårt program för vuxna på Celtic English Academy i Cardiff. Läs engelska i en kosmopolitisk stad, omgiven av slott och berg. Du får dessutom tillfälle att förbereda dig för en Cambridgeexamen eller att ta en kurs i affärsengelska. Du kommer att älska att utforska Wales och London ligger bara två timmar bort med tåg!
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
23/10/2018
Lär känna vårt sommarläger i Colwyn Bay, Wales!
Vårt nya sommarprogram för juniorer i Colwyn Bay låter dig utforska Storbritanniens gömda pärlor. Läs engelska med den andlöst vackra walesiska nordkusten som kuliss och få vänner från hela världen. Snowdonias nationalpark ligger bara ett stenkast bort – perfekt för alla typer av sport och idrotter.
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
21/08/2018
Studera och arbeta inom skönhetsvårdssektorn i Australien!
Inom ramen för yrkesutbildningarna VET (Vocational Education and Training) i Australien, ger vårt Beauty Diploma dig möjlighet att utveckla dina praktiska färdigheter inom skönhetsvårdssektorn samtidigt som du tjänar fickpengar och praktiserar din engelska i en internationell miljö. Dessutom får du ett diplom som är mycket uppskattat av arbetsgivarna!
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
25/06/2018
Lär dig franska och få ett betalt arbete i Paris!
Vårt nya spännande program kombinerar en tvåveckorskurs i franska med ett betalt arbete inom restaurang- eller besöksnäringen, så att du kan tjäna litet extra pengar till resan och för att praktisera dina kunskaper i franska!
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
09/05/2018
Ny skola i hjärtat av Antwerpen
Vi är glada att kunna presentera starten av en ny skola i Antwerpens centrum, i hjärtat av studentkvarteren. Dra fördel av de dynamiska språklektionerna, studentresidenset och det centrala läget som gör det lätt att utforska staden!
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
20/04/2018
Lär dig engelska i Cambridge!
En ny St Gilesskola väntar på dig i Cambridge med ett utmärkt program! Upptäck denna trevliga universitetsstad en timme från London och utnyttja alla skolans moderna installationer – du erbjuds alla nödvändiga verktyg för att lära dig engelska och kan även dra fördel av högkvalitativa boendealternativ.
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
13/03/2018
Nytt sommarläger i Brighton för juniorer
Lektioner i engelska, utomhusaktiviteter, idrott … Om du är mellan 10 och 17 år, är detta den idealiska språkresan! Detta sommarprogram ger dig chansen att lära dig språket tillsammans med andra elever i samma ålder och att praktisera alla möjliga sporter i en typiskt brittisk inramning!
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
08/02/2018
Språkkurs i La Rochelle
Vi har nöjet att berätta om öppnandet av en ny Inlinguaskola i La Rochelle, där du kan lära dig franska på tio minuter från badstranden i hjärtat av den livliga hamnen! Skolan erbjuder en mängd olika kurser, bland annat  program för trettioåringar och spännande aktiviteter.
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
15/01/2018
En ny Kingsskola i New York
Drömmer du om en göra en språkkurs i New York? Perfekt! Kings har just öppnat en ny skola i en säker och stimulerande stadsdel, 30 minuters tågresa från Manhattan. Lär känna de utmärkta installationerna och studera engelska på ett äkta amerikanskt campus!
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
30/06/2017
Busan: ett nytt resmål för att lära sig koreanska!
Upptäck Koreas subtropiska kust under din kurs i koreanska i Busan
Vår partnerskola ligger i hjärtat avnöjeskvarteret Seomyeon, en stadsdel som är känd för sin kosmopolitiska atmosfär och sitt nattliv. Kurscentret ligger på några steg från tunnelbanan, som du kan ta för att besöka badstränderna, templen, marknaderna och parkerna i Busan.
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
17/05/2017
Engelska + företagserfarenhet i USA!
Praktisera dina språkfärdigheter i total fördjupning med en företagserfarenhet som del av programmet English in Action, som nu kan kombineras med en standardkurs i engelska och inom ramen för ESTA Visa waiver-programmet för svenska medborgare. Välj någon av våra partnerskolor i Boston, Fort Lauderdale, Los Angeles, San Diego eller New York och använd din engelska i verkliga livet.
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
18/03/2017
Intensivkurser och långtidskurser i Brooklyn!
Vår partnerskola Brooklyn School of Languages, som nyligen valdes till ”Årets skola 2016” av ESL Awards, erbjuder från och med nu intensivkurser och/eller långtidskurser för studenter med studentvisum. Deltagarna kan välja ett akademiskt program som omfattar 30 lektioner per vecka, samt frivilliga lektioner  (”Kritisk reflexion”, ”Uppsatsskrivning”, ”Uttal”, ”Ordförråd och idiom”, etc.) på eftermiddagarna.
 
Programmen startar 1/5 2017 och ger möjlighet att kombinera en vistelse y trendiga Brooklyn med en akademisk utbildning av hög kvalitet.
Läsa mer