Nyheter, Nya utbildningar
Nyheter

Nya utbildningar

Nya utbildningar

Nya program, nya resmål, nya aktiviteter … Läs här om de senaste trenderna och om nyheter från ESL - Språkutbildning Utomlands.

ESL - Nya utbildningar
11/04/2019
Upptäck ”Spanska på stan”!
Plugga spanska och lär känna ditt resmål som en infödd med kursen Spanska på stan. Kursen, som ges i Barcelona och i Buenos Aires, kombinerar lektioner i det spanska språket med spännande utflykter som mat- och vinprovning, museibesök, konst- och litteraturrundor och hemliga promenader, allt i total språkfördjupning!
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
14/03/2019
Få en smak av Asien medan du lär dig koreanska eller japanska
Vår partnerskola Lexis erbjuder nu juniorspråkresor i Seoul (Sydkorea) och i Kobe (Japan). Du lär dig inte bara koreanska eller japanska tillsammans med andra ungdomar från hela världen, utan du får också chansen att upptäcka två vackra asiatiska resmål i total fördjupning!
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
12/02/2019
Vi introducerar Engelska PLUS ”Secret Cities”
Nu, när du läser engelska i London, Brighton, New York eller San Francisco, kan du öka kunskapen om ditt resmål med kursen Secret Cities. Utforska stadens gömda vrår och lokala pärlor, allt i total fördjupning i det engelska språket!
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
22/01/2019
Japanska PLUS matlagning!
Att resa till Tokyo för att lära dig japanska är redan det en otrolig kulturell upplevelse, men gör den ännu bättre med kursen Japanska PLUS matlagning! I tillägg till att lära dig språkets grunder, lär du dig även att laga rätter som sushi, misosoppa och udonnudlar.
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
15/11/2018
Studera engelska i Cardiff, Wales
Upptäck en annorlunda sida av Storbritannien med vårt program för vuxna på Celtic English Academy i Cardiff. Läs engelska i en kosmopolitisk stad, omgiven av slott och berg. Du får dessutom tillfälle att förbereda dig för en Cambridgeexamen eller att ta en kurs i affärsengelska. Du kommer att älska att utforska Wales och London ligger bara två timmar bort med tåg!
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
23/10/2018
Lär känna vårt sommarläger i Colwyn Bay, Wales!
Vårt nya sommarprogram för juniorer i Colwyn Bay låter dig utforska Storbritanniens gömda pärlor. Läs engelska med den andlöst vackra walesiska nordkusten som kuliss och få vänner från hela världen. Snowdonias nationalpark ligger bara ett stenkast bort – perfekt för alla typer av sport och idrotter.
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
21/08/2018
Studera och arbeta inom skönhetsvårdssektorn i Australien!
Inom ramen för yrkesutbildningarna VET (Vocational Education and Training) i Australien, ger vårt Beauty Diploma dig möjlighet att utveckla dina praktiska färdigheter inom skönhetsvårdssektorn samtidigt som du tjänar fickpengar och praktiserar din engelska i en internationell miljö. Dessutom får du ett diplom som är mycket uppskattat av arbetsgivarna!
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
25/06/2018
Lär dig franska och få ett betalt arbete i Paris!
Vårt nya spännande program kombinerar en tvåveckorskurs i franska med ett betalt arbete inom restaurang- eller besöksnäringen, så att du kan tjäna litet extra pengar till resan och för att praktisera dina kunskaper i franska!
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
09/05/2018
Ny skola i hjärtat av Antwerpen
Vi är glada att kunna presentera starten av en ny skola i Antwerpens centrum, i hjärtat av studentkvarteren. Dra fördel av de dynamiska språklektionerna, studentresidenset och det centrala läget som gör det lätt att utforska staden!
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
20/04/2018
Lär dig engelska i Cambridge!
En ny St Gilesskola väntar på dig i Cambridge med ett utmärkt program! Upptäck denna trevliga universitetsstad en timme från London och utnyttja alla skolans moderna installationer – du erbjuds alla nödvändiga verktyg för att lära dig engelska och kan även dra fördel av högkvalitativa boendealternativ.
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
13/03/2018
Nytt sommarläger i Brighton för juniorer
Lektioner i engelska, utomhusaktiviteter, idrott … Om du är mellan 10 och 17 år, är detta den idealiska språkresan! Detta sommarprogram ger dig chansen att lära dig språket tillsammans med andra elever i samma ålder och att praktisera alla möjliga sporter i en typiskt brittisk inramning!
 
Läsa mer
ESL - Nya utbildningar
08/02/2018
Språkkurs i La Rochelle
Vi har nöjet att berätta om öppnandet av en ny Inlinguaskola i La Rochelle, där du kan lära dig franska på tio minuter från badstranden i hjärtat av den livliga hamnen! Skolan erbjuder en mängd olika kurser, bland annat  program för trettioåringar och spännande aktiviteter.
 
Läsa mer