Nyheter, ESL Company News
Nyheter

ESL Company News

ESL Company News

Här hittar du alla nyheter om ESL Education-gruppen: nya kontor, utmärkelser, internationella tävlingar … missa inte våra höjdpunkter.

ESL - ESL Company News
16/11/2018
Vi firar ESL Language Travel Awards 2018
För tredje året i rad står ESL – Språkutbildning Utomlands värd för ESL Language Travel Awards, som belönar förstklassig service av våra partnerskolor under de gångna 12 månaderna. Vinnarna väljs genom en ranking som kombinerar feedback från våra studenter och våra medarbetare. Den glamorösa galakvällen hölls i Sitges (Barcelona) och för den kompletta vinnarlistan, klicka här.
Läsa mer
ESL - ESL Company News
14/09/2017
Stöd för kvinnligt ledarskap: ESL + Lead5050
ESL gläder sig åt att avisera sin sponsring av Enlightened Employer 2017 vid Women in Education Awards. Prisutdelningsceremonin organiseras av Lead5050, en ideell organisation som stödjer kvinnor inom den internationella utbildningssektorn och som främjar deras avancemang till ledarskap, ett evenemang vi gärna deltar i!
Läsa mer
ESL - ESL Company News
01/07/2017
ESL tillkännager utnämningen av sin nya VD
ESL – Språkutbildning Utomlands har tillkännagivit utnämningen av sin nya VD, Anke Menkhorst, som kommer att leda företaget mot sina ambitiösa tillväxtmål. Patrick Siegenthaler, hennes företrädare och en av ESL :s grundare, kommer därmed att axla rollen som Styrelseordförande.
 
Anke Menkhorst har mer än 20 års erfarenhet inom handel och marknadsföring och har under sin karriär lett ett flertal internationella företag.
Läsa mer
ESL - ESL Company News
01/01/2017
ESL Language Travel Awards och Certificates of Excellence 2016
I samband med sitt 20-årsjubileum, lanserade ESL det helt nya ESL Language Travel Awards. Denna utmärkelse, vars finalister och vinnare avslöjades på galakvällen under ESL International Workshop i Montreux, belönar de skolor som har utmärkt sig speciellt under föregående år.
 
ESL lanserade också de nya ESL Certificates of Excellence, vilka delades ut till skolor helt baserat på studenternas omdömen och klassificeringar under 2016. Märket Certificate of Excellence kommer att finnas på de belönade skolornas sidor under hela året.
 
Läsa mer
ESL - ESL Company News - générique
04/09/2016
ESL tog hem priset för 5:e gången!
För 5:e gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som "Bästa språkreseförmedlare i Europa" vid Study Travel Star Awards 2016, som ägde rum i London den 3 september 2016.

Denna nya utmärkelse gör att ESL blivit den enda språkreseförmedlaren i Sverige som tagit hem priset ”Lifetime Award”, vilket erhålls efter fem segrar.
Läsa mer
ESL - ESL Company News
27/07/2016
ESL NOMINERAT FÖR 11:E GÅNGEN I RAD!
För 11:e gången i rad har ESL nominerats av språkskolor som en av de fem ledande språkreseförmedlarna i Europa till det årliga STM Star Awards. Det har nu varit mer än ett decennium av framgång!

Dessa pris, utlandsstudiebranschens Oscar, är ett erkännande av det hårda arbete och det engagemang som genomsyrar allas arbete inom denna verksamhet.

Vinnarna, som väljs av hundratals språkskolor från hela världen, kommer att koras i september.
Läsa mer
ESL - ESL Company News
01/01/2016
ESL firar 20 år under 2016 och det får du nytta av
För att fira detta jubileum får 20 av våra kunder snart sin språkresa gratis!

Upptäck nu hur du kan bli en av våra lyckliga vinnare.
Läsa mer